я кажу, що з цієї карти залишити ori машина не йде, як треба, я роблю, як afr, помножте значення вище в таблиці, щоб 0,001302.....
що ви скажете на це?
я намагався moddare два біта rail і машина переходить у recovery
я згодна в повному обсязі з dariuccio про цій карті, замість промови 064C4A я порівняно з gp 90cv (карту ? рівності) і 064C4A має ті ж значення, як у 69, 75, що в 90cv (орі йде в 1600 бар rail), тому ми впевнені, що це необхідно? звичайно, моя не хоче бути абсолютно критику, але щоб дізнатися x![]()
я, чесно кажучи, не знаю, що таке 06AC4A і я навіть не знаю, до чого це відноситься, значення ? 0
064C4A ? початку картуяк запропонував-й? тут ви повинні дати дуже і дуже зум
і знаходитеся різні біти встановлені в 68 і останні 2 0
![]()
в реальності? біт 0-це перші два і останні два, я вже? вид, але я не можу зрозуміти, що потрібно, ми повинні підняти навіть перші два або тільки останні?
я думаю, останні два... в будь-якому випадку чекаємо підтвердженняя десь тиждень на полювання бітів, які тільки що урсолова 1480 бар мені повертають автомобіль, який залежить також і від цих двох нулів? ахаха
![]()
Якщо ви подивитеся на вісь Break подивитися, що передостанній, відповідний 1500 бар (0..так може бути..
я бачив це, щоб? будучи, що навіть в 90-х має значення 0, і, як я вже казав, має rail вже? серії 1600 бар, не може вплинути на обмеження (я повторюю, можливо,)
тому в доповнення до 2 біт зі значенням 775, необхідно збільшити 064C4A?