і я тобі пояснив чому? не подивитися
і я тобі пояснив чому? не подивитися
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
x щодо turbo не дивіться автомобіль монтується клапан, x щодо залізничних 1750 я навіть діагноз і не дає мені проблеми
не ? питання не мати проблем діагностики, але і проблеми механіки та опору компонента
Ааа bee ти..
я хотів би допомогти вам як можна краще,
скажімо так.. ти до хатини і ви хотіли б побудувати віллу, що потрібно зробити, щоб почати?
спалити його вщент...
всі ці зміни також дивні поза драйвера, що зроблено не годиться..
тому, якщо ви хочете починати з початку, з карткою сток віддам з задоволенням руку до наблизитися до мети..
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
завдяки п'яти turbo я був би дійсно радий. зараз не вдома, як тільки я повернуся, я поставлю на карту все нові і нові зміни. пам'ятайте, що автомобіль монтує клапан тиску і третьої оздоблення обертів тому 1.9 бар
159 MOD 4 NO МЕТЕЛИК 2.RARось вона, нова модифікація з лім iq
У вас є кілька речей, щоб підпорядкувати орі, що вони марні, наприклад? шкідливо.. В першу чергу контролер Pid rail, що ви повністю розбили.. я з Працею можу повірити, що тиск дизельного палива може слідувати хорошої мети. Цей автомобіль може йти з краще з меншим кроком і з великою кількістю речей, золота.
Antcipo і час вприскування також повністю переглянути.
ці ecu мало дають стільки! просто збільшити потрібних місцях!
У світі божевільних нормальний-це з розуму
привіт francescosparco якщо ви хочете добре і двигуна, я пропоную вам розглянути кілька речей у цьому файлі є так багато речей, які ви змінили і я не знаю, якщо ви знаєте, що це таке подивитися тип двигуна, який у вас перед і тип упорскування, який його обслуговує після початку зміни, але замислитися, мені логіка продиктована того ж управління ecu...на мій погляд, автомобіль може бути краще і працювати на регулярній основі,по-друге не працює' карта тачка ще йде сильний автомобіль....краще спрямовані зміни і диктує логіку, що криві збільшилися, так.....хороший lavorooo!