то cinqueturbo вибачте може я, що я роблю зрозуміти . нагадаємо, що з клієнтом ? прийшов з машиною, що карта була тільки egr виключено , перепрошивки, так і оригінальні на автомобіль, що те, що було колись, це проблема .. тепер будучи, що хотів би взяти її на 90 л. з оригінальною карті , як я роблю, якщо йде не так, як з оригіналу, що не те, що було раніше ? дякую
Тоді перш за все дозвольте мені зрозуміти, як гавкіт прочитаний і записаний..
поштовий файл mod.
в діагноз не помилка, Ок,
але в якості параметрів?
тиск турбо-дизель, маса повітря і т. д.?
це на турбо вище або нижче колектора?
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
я забув, що будемо читати в послідовний![]()
будемо читати з galletto v52 , турбо і під колектор картку, що було раніше, і те, що я написав .
Після цього читання була віртуальної так і грі на 100%, чому? і від 2 мб,
потім віск мод і ти до переписаний вище файл Орі.. от і вирішена загадка..
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
і що потрібно зробити ? якщо ви можете пояснити, спасибі
Eee..
переробити Карту, мод з нуля, і переписати його..
s? не будучи в змозі звернутися в службу файлів в інтернеті) і ви на місці, і задоволені..
я підтверджую, півень читає файли віртуального потім берете вихідний файл, що і в sw, і тобі раджу зберегти на пк так що ти переписав файл з egr активною, та, звісно, якщо авто був відключений egr для проблеми з egr-тепер ти переписав оригінальний egr включити потрібно повторити egr off і подивитися, що проблеми не існує, pi?!!!!!!!!!!
і переписати r спочатку я не повинен привести параметри до джерела ?