покладіть оригінал і перевірка
покладіть оригінал і перевірка
Якщо з орі ? ок, всі зміни тільки 1 біт і повторіть, якщо ви ще неприємності ? інструмент, який не реалізує Ck
якщо вам від неприємностей на ск, що я не думаю, виправте його з sw, а потім в стадії написання не робити це виправити gallllo
Якщо індикатор code горить торкнувся мимоволі щось не так. З ecm, ви можете перевірити чек..
виглядає добре, карту в 2d ці програми, загорнуті змінюються біт, в результаті чого ця проблема.....трапилося зі мною, на 147, помилка ебу з ладу....назад орі все ок....не зробити правильний чек на інструмент.....привіт
Але correttura в CKS не робить автоматично програміста для цього ECU...?? Пу? бути виключена корекція..?
Yes, який автоматично виправляє як Ecm, Півень, ps зробив інший 159 ж ебу edc16c39 не проблема, і я використав один і той же драйвер же метод, і читав, і написано так само , тиждень про цю проблему ...
перейдіть знати машину ? була придбана друга рука , я б не хотів, що б хто-то вже? scodificato екю mhmh
ви повинні виправити це інструмент для запису, x? не ? сказав, що це була проблема формування сигналу видалення egr з машини забезпечення, з v54 qste edc 16c39 не тсж, коли-небудь написаних! для читання каже мені, щоб поставити в boot, то пишу з magpro, може бути, що це проблема cks пошти файл mod
каже мені, щоб маса пін-код зараз не пам'ятаю, який точно, насправді я читаю і пишу, відпочинь тип ебу з magpro