Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 25

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    у будь-якому випадку, як ? було вже? сказав чи автомобіль ? gi? змінений або c'? виникли проблеми з контрольною сумою або з декількох біт(що призводить до зміни контрольної суми)

на моїй 159 наприклад, оригінал не розпізнається, і контрольна сума ? по-різному, але автомобіль спокійно, і якщо я можу виправити на ecm з драйверами проблеми

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    138
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio
    у будь-якому випадку, як ? було вже? сказав чи автомобіль ? gi? змінений або c'? виникли проблеми з контрольною сумою або з декількох біт(що призводить до зміни контрольної суми)

на моїй 159 наприклад, оригінал не розпізнається, і контрольна сума ? по-різному, але автомобіль спокійно, і якщо я можу виправити на ecm з драйверами проблеми
    залежить від інтерфейсу, який utilizzi...su цей тип ecu корекції chk тебе назад програміст спокійно...
    карта розпізнається, драйвер ecm, коли ? оригінальні або коли буде виправлена chk таким чином, що буде визнаний водій, навіть коли файли ? зміна...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    вибачте, а чотири все це poliemica не розумію,я не хочу бути адвокатом диявола, але так ? ясно, що pititec не мав на увазі вас, але для тих, хто відкрив тему

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    32
    хлопці, я не експерт, але я використовував півник v2 клон.. і вона працює! - я перепризначений мої авто в родині..
    а я спробував ще раз перечитати карту машини і я створив такий же файл, але коли я вводжу на ecm.. драйвера не знайшов.. що я можу зробити.. і як я можу зрозуміти, які зміни і було зроблено....
    дякую
    якщо ви хочете прикріпити другий файл..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    повинні отримати вихідний файл з тими ж номерами hw і sw, і порівняти їх
    однак у цьому випадку два: або машину ? зіставляється і, отже, не розпізнає драйвера, або вам не вистачає саме сам драйвер
    ви пробували шукати його вручну в список ecm?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    32
    я практично скопіював карту іншого alfa 159 ж ебу edc16c39 але я боюся, щоб завантажити цю карту... ecm мене бачить... це друга альфа..що я можу зробити x зрозуміти, якщо цю карту і' змінено

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    32
    ось екранна альфа... я вставив, як і вихідний файл, файл-альфа 159 визнається.. і як змінив.....
    які роботи і виконується? дякуюscreen зміна карти alfonso.jpg

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    якщо читати те, що я писав на попередній сторінці, то розумієш, що вони зробили на вашій карті ? була defappata і був піднятий обмежувач швидкість з 299 до 300, а якщо вони видалені або перфоровані fap ви не можете повернути його оригінальну, бо піде у відмову, то моя порада ? не ставити на карту іншу машину, так у разі, якщо ви не впевнені в тому, що ви робите.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    32
    спасибі іван, але для того, щоб додати резюме, отже, мені потрібно змінити на цій defappata?
    dispondo іншу карту 159 з резюме і defappaggio але я не впевнений, його і замінити це тут.. як зробити x, зрозуміти, що працює на 100%?
    спасибі за ваше терпіння.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    якщо я її не бачу, я не можу дати вам пораду, потрібно побачити, якщо є номери hw і sw, рівними, якщо ? повне або має тільки tebelle, багато речей, якщо ви хочете postala і хто-то вам порадить.
    уго ---- президент A.E.P.

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •