інше питання щодо limiter iq, оскільки у мене змінені 3, який ви говорите те, що у відповідності з умовами транспортного засобу, то, в залежності від температури води, або те, що баланс насос rail??
інше питання щодо limiter iq, оскільки у мене змінені 3, який ви говорите те, що у відповідності з умовами транспортного засобу, то, в залежності від температури води, або те, що баланс насос rail??
Потужність і нічого без контролю
Здрастуйте, у мене такий же авто і сподіваюся, що я можу допомогти, я думаю, що ви теж як самоучка, як я. Карту педаль не я ? ясно, quato я не розумію внесення у ВР обертів, фор в цю картку, вам просто мод, тільки криві. Можливо, щоб отримати більше? дизельне паливо впорскується могли змінити BP карта ЦИ після 20kgm. Я не розумію, чому? ви змінили авансові платежі таким чином, якщо ви prefissao надати 80-х, не достатньо змінити тільки останнім ВР? Враховуючи, що у мене такий же Авто мене дуже цікавить даний момент, щоб мати матеріал для вивчення, навіть для моєї. Для розрядників IQ, я, здається, знову десь в іншому карту, pi? що ще я не розумію, чому? до 3000 ти встань max 3 мм3 і після ви змінили їх навіть в мінус, ніж оригінали. Я б обмежений з необробленим тільки в області, віднесеної до значення, що є умовою оптимального використання.
PS чи Можу я запитати, що це таке зміна, яке ви зробили на карту щодо крутного моменту під час пуску?
Він мав на увазі саме цю карту, але ви відчуваєте, p? вакуум у порівнянні з оригінальним, або вам здається, що це пі? мертва нижче, ніж тоді, коли набирає обертів, що тепер у вас змінена? Ви можете просто підняти запитом на педаль в районі, який вам здається більшим? не вистачає. Крім того, пам'ятайте, що обмежувач крутного моменту, який у вас встановлений обмежує запитом. Також, чому? в інші карти, як ламбо ти був набагато більше? супер, мені і моїй після того, як в 1500 штовхає достатньо, так що може бути просто підняти запитом на педаль або обмежувач крутного моменту.
PS у будь-якому випадку особистих відчуттів, те, що для мене може здатися балістичної ракети для вас, може бути кінному екіпажі![]()
Ах, я забув, для ділянки на мій, я лише змінив останню bp, яка спочатку була ідентична передостаннім йде близько близько 0,5?. В залежності від того, як ви змінили їх, як ви бути впевнені, щоб не бути введений в стан ризиковано? Мені незрозуміло, чому? особисто я не знаю, як перевірити це зміна, я не знаю, як зрозуміти його, якщо ви робите правильно. Моє питання відноситься до стадії, він хотів бути в цьому, з діагнозом в режимі реального часу ви можете щось зрозуміти? Я думаю, що, якщо ви припускаєте, занадто багато або занадто мало, ви ризикуєте зіпсувати двигун, для цього я partirei з припущення, що орі до 60\70mm3 могли йти добре.
Мова ділянки аванси і трохи більш складним ризик ce, але це залежить від того, встаєте частина 60-80 мм3 вже ци, введіть що розум обмежений період часу, що не викликає питань, крім того, я закликаю тебе порівняти успіхи в 140cv ідентичні, це 150, але змінити prail і t inj, тому що форсунки різні, ну їх досягнення різні, перший стандарт євро 3 vs euro4 другий рівень і т. д......я c я присвятив дуже багато у вивченні передоплати та з великою допомогою jacktheripper2, я зрозумів, як і що вони роблять, крім того, щоб краще зрозуміти авансові платежі я повинен вам лист з тривалістю кутові ін'єкції, щоб зрозуміти, як і ультра відклали, я бідний двигун для вина також dpf і altrr змінні середовища. ...сподіваюся, що це допомогло
Про карті стартера служить для поліпшення холодного пуску мій орел страждає трохи.....авансові платежі були розроблені, щоб поліпшити витрата палива на карту ци ви маєте на увазі кількість? паливо впорскується? ? А я самоучка карту педаль і скопійований з ducati corse...лімітер, взяті сигнали від ducati corse і джульєтта 2.0, але з інтерполяцією для цієї карти.....проблема, і тільки трохи порожньо від 1400 до 1750 в іншому машина їде добре, витрачає мало, і гуляє на ділянці багато. ..дякую, на перший погляд, конструктивний
Ви говорите, не пробував....лямбда і досить дозволяє проблему і що курить, але не так, як якщо б ingolfata....потім перевищує 1600 і те, і те, як ракета
крім того, ви говорите, що я можу підштовхнути його далі, як обмежувач крутного моменту при 1500??