? задоволення, якщо я можу простягнути руку .. з того, що я зрозумів, потрібно обробити файл за раз, а потім вставити з допомогою цього керівництва біт в hex
? задоволення, якщо я можу простягнути руку .. з того, що я зрозумів, потрібно обробити файл за раз, а потім вставити з допомогою цього керівництва біт в hex
Дякую
[COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумніватися в собі, це перша ознака інтелекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]
існує якийсь документ riguarado edc 16 c39 на opel або hiunday? дякую
[COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумніватися в собі, це перша ознака інтелекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]
зараз я нічого про c39, якщо хтось знає щось може опублікувати його і тут у нас повний список, якщо вам буде завгодно
вибачте, але таблиця DTC встановіть орі ? це?
Таблиця DTC.JPG
good work! thanks!
Додам для тих, хто пу? бути корисним керівництво switch off fap/dpf на edc17 switch off edc17.rar..
я дивлюся на це керівництво switch off, але для групи fiat, то не працює? edc16c39 ?
Як ніколи не працює, як в vw типу гольфу, що їх просто перемикач, щоб відключити dpf.
ви можете зробити один екран tabbella dtc повернути орі
таблиця DTC повернути орі ? цієї розміщені з Jared_poe, синій.
Те, що я не зрозумів, а я ? якщо, натиснувши на вимикач dell екіпірування і працюємо файл за раз або іншого і повернувшись в районі dtc .
Файли ? ок, без будь-яких помилок датчиків або інших датчиків ?