спасибі! спасибі! спасибі!
Для додаткової водяною помпою я замінити і видалив помилку і все ок, нічого не робити ще що стосується проблеми відключення del'hi fi з відносною відкриття і закриття воротар.... я перевірив досить багато маси,з'єднання і т. д. і т. п., але нічого не.... я помітив, що іноді до hi-fi не вимикається, якщо перерва ключі, навіть якщо я закриваю машину.... на вашу думку, може бути в замку запалювання ?
я зробив невелике дослідження в інтернеті, і, здавалося б, прямо в замку запалювання
кажуть, що ? щодо поширеною проблемою, а не тримати брелок важкий висить, чому? могли б допомогти знищити його
Також я вважаю, те,що я не пі? написав, чому? я не машина, щоб тепер, як тільки мені потрапляє видалення і дивлюся на цей блок і я дам вам знати
ок, у випадку пошук в інтернеті, що є багато інформації на форумі, англійські
Повинно бути приманкою для цієї грушею, там був ряд, який з'явився мутний.. В audi з шасі, вони кажуть вам, якщо ви потрапили у відкликанні![]()
спасибі, однак я замінив всі... її на шматок розумного я потів...![]()
Для стерео, на тт у мене аналогічна проблема... вирішена розбиранням стерео, що був встановлений (не оригінал) і поставив назад на місце, всі посилання, так як ви будете знати, нападу iso існують два типи з'єднання позитивний. На це не працювало, не централізованої, що потім вони відновили прекрасно йти.
новини прямо зараз, натиснувши кілька разів на alzavetro вимикається автомагнітола, просто відпустив включається.... ahhah