Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 21 -

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    43
    привіт dvdtuning, ви маєте на увазі на скидання, заміна dpf до і після читання? якщо ви маєте на увазі те, що я і зробив, з можливістю модифікації я замінив масло і обнулити також індикатор деградації.
    Якщо ви маєте на увазі додаткові модифікації, які раз і пропустив, ну... подивимося з часом, якщо горить індикатор чіпає мене, щоб виправити файл від кого більше? експерт, але так як зараз йде все ок, засмічення залишається на 0%, а не кивати регенерації, я шлях близько 150 км і досі все ок.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    43
    попередження також, що намагався зняти різні компоненти, щоб побачити, якщо він коли-то зняв кілька DTC, все ок, помилки зазвичай зберігаються в пам'яті.
    будемо сподіватися, що так

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    106
    Тримайте нас в курсі, якщо б мені довелося побачити, контрольні лампи горять.. Або доказів регенерації..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    43
    приблизно 400km і досі все ок.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    43
    Маршрутів на сьогодні 971km(після 1 місяця), без підсвітки все ок і параметри ок (засмічення 0% і т. д... і т. д...)...
    тому на даний момент я б сказав, що тільки якщо використовується з певними прийомами працює на 1.6 mjet.

але так, я впевнений, що там буде? завжди хтось dir? що саме не працює на ці машини і що вони роблять в руку за руку, мають намір копіювати вставити з іншого файлу, можливо, зробив разів).

Вітаю вас!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    106
    Є, випадково, досвіду суперечливі, що blitz3r..??

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    43
    1052km сьогодні все ок, 0 регенерації і нафти на 95%

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di max75
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    я зробив кілька часу тому ? до сьогодні немає проблем з використанням разу ? виправляючи дещо ручний

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    Не продає файлів не знаю , але я не думаю, що раз тебе не обнуляється області dtc дизельного палива, мені здається дивним, однак, не робить кілька речей, але не як, але змінюється від машини до машини, навіть тієї ж моделі.
    Однак, якщо все піде добре, краще так.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Я знав, що на цих раз, коли робив роботу на 90%, то потрібно було підправити біт засмічення.
    Потужність і нічого без контролю

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •