По мені: Час вприскування шість партія завжди дуже високо і з кроком непомітні, тиску в магістралі rail тепер sonio трохи altine, lim пара для акп високі, карти padale ви торкнулися пунктів в мінус і у мене, здається, слідувати логіці збільшення фіксованої, як ви дали.
тиску в рампі збільшується в пунктах від 300 - 400 балів
обмежувач завжди р? ще rail так що якщо рейку у вас 16000 обмежувач 16100
тиск турбо збільшується поступово все у точках, а потім 50 80 100
пара збільшує в%, починаючи з 1500 оборотів, потім 20%, потім 30 % і ще 20 %
ін'єкції збільшення у % до порядку зростання, потім 3% 5% 7% 10%
дивіться завжди в технічний паспорт автомобіля, перш ніж редагувати файл, ви ніколи не зможете помилитися
шкода, що я не можу дивитися на неї, у мене ліміт повідомлень...моя порада дивіться завжди в технічних характеристиках автомобіля, а потім дивіться свої межі своєї влади і не боятися, багато нових машин я так depotenziate, що нічого не відбувається, фінч? не вмирає компонент...після зміни таблиці завжди переходити в 2d, щоб побачити, що ви зробили, і виправити добре криву, щоб уникнути те, що машина сердитий...
Збиток, cos? не зробити, щоб? продовжує існувати і час вприскування теж мінімальні, як правити, і занадто високо, як область редагування. На рейку можна зробити краще і по-моєму, ви повинні працювати на відсоток. Карту педаль пу? йти, але ви можете зробити більше? як кроком. 2 карти turbo ви можете зробити їх рівними і відкрийте очі на карти однодумців, що деякі під кайфом є мод в мінус також у пов'язаних з ними rail!! Обмежувачі крутного моменту можна зробити більше? як збільшення, не перевищує 25%