-
То ви написали багато, і, ймовірно, не, щоб справу вдалося? відповідати на всі...
Я намагався зменшити preiniezione як її збільшувати, регулюючи також заздалегідь main, я зробив свої ідеї, однак на практиці витрата палива і продуктивності ? завжди краще збільшити (хоча перебільшую, ви отримуєте биття двигуна), і, звичайно, працювати за заздалегідь main (що по мені, то ви, правила, так важливо, витрата палива і доставки).
Видалення бетону вже багато років тому тільки з блоку, повністю виключивши управління dpf і postiniezioni, які служать для його регенерації.
Я також працював на mjet2 170 на preiniezioni, однак ? добре пі? комплекс і з dpf їх багато більше? змінні, для чого ? важко не помітити різницю між до і після зміни. У будь-якому разі на цьому двигуні PI1 працює завжди, в той час як FT2 тільки при дуже низьких оборотів, як правило, до 2000, швидше за все, для зменшення вібрації...
-
ок, а потім... бажаючи "узагальнення", можна сказати, що я маю на увазі 1.9 JTDm 120 або 150):
- видалення фізичної DPF і в ебу, щоб уникнути регенерації і навіть після ін'єкції;
- збільшення попереднього впорскування в грудях справа? дизельне паливо впорскується;
- випередження впорскування main;
- закриття загальної системи РЕЦИРКУЛЯЦІЇ ог;
Повинні всі разом, максимального зменшення споживання. Правильно?
Звичайно, залишається питання: чому? збільшити preinizione зменшення споживання... але, можливо, таємниці, гідродинаміка повітря і суміш палива і кисню... або те, що поганий preiniezione з уприскуванням main "нормальний" створює умови для максимального використання палива (ймовірно, наведений від стиснення, як правило, "вниз" порівняно з Дизеля в свій час).
Ти що скажеш?
-
як ти сказав в першому пості є кілька факторів, які сприяють споживання автомобілів, більшість з яких не потрапляють під вплив користувачем середній (аеродинамічний опір, ефективність передачі...), а з іншого боку ви (тиск в шинах, не тримати 50 кг мотлох у багажнику...)
поклавши руку на відображення si pu? втрутитися також і в інших відносинах, тобто можливість? про зміну режиму роботи двигуна, і єдине, що має значення ? ефективність же двигун, що пу? поліпшити або погіршити в залежності від втручання
навіть у цьому випадку у нас є багато типів ккд двигуна, багато з яких вроджені і не редаговані через карту (механічний ккд, наприклад)
в реальності?, на мою думку, прибутковість по яких ми повинні відзначити два: той, горіння і циклу індикатор
перший каже, на практиці "добре", спалювання палива, а другий показує, скільки енергії (похідний від згоряння) не в змозі використовувати, враховуючи той факт, що двигун не працює, другий цикл підходить
змінюючи деякі параметри відображення, ми можемо мати варіації одного або обох прибутковість на іспит
підвищення тиску в магістралі високого тиску, наприклад, ми отримаємо краще розпилення палива і, отже, поліпшення згоряння
граючи замість цього на аванси ми будемо мінятися діаграму тиск/обсяг циклу (переміщення піку тиску), і, відповідно, ефективність циклу індикатор, але, можливо, навіть ефективність горіння, так як, якщо ми йдемо поза діапазону, дизельне паливо не може горіти добре
у preiniezioni служать "підготовки" камера згорання основного уприскування, збільшуючи тиск і температура повітря (дизельного палива робить зусилля, щоб включитися)
йде від s? що в цьому випадку заряд головна brucer? безумовно, краще (ккд горіння), що призводить до зниження споживання
у postiniezioni, замість того, відбуваються на стадії завершення (практично в кінці згоряння) з метою зниження забруднюючих речовин, що дозволяє завершити хімічних реакцій, що стосуються незгорілі вуглеводні, або прив'язані до регенерації, якщо dpf
проте в обох випадках postiniezioni не враховуються в роботі двигуна
-
...Ось Exelion. Потім поясніть, що ви натисніть на карту для migiorare ці два повертається і збити максимальну витрату палива? Список з 4 пунктів, які я зробив більше, чи інший?
-
я заявляю, що я ще новачок в практиці, на даний момент я знаю тільки в теорії
безумовно, видалення egr dpf допомагає
що стосується змін у preiniezioni я б сказав, що мова SandroMarciano не робить разів
збираюся логіки, я б сказав, що навіть заздалегідь має свою красиву грипу, але особисто я не можу сказати, як реагує двигун на основі того, як змінили його, зараз я роблю тести на 1.3 (pi? далі я зможу знайти піддослідного 1.9) і заздалегідь, то доведеться ще покласти руку в спокої
нарешті, я додаю до списку також тиску в рампі, що в теорії має допомогти, але, читаючи "p"? навколо форумі я знаходжу різні думки про те, що варто чи ні чіпати цей параметр... ймовірно, його вплив ? набагато менше, ніж інші
єдине, що по-моєму ? навчитися робити багато доказів, щоб зрозуміти, що вага всі вони мають різні параметри, чому? часто перехід від теорії до практики, не ? cos? негайно...
-
Звичайно, тестів є кращим рішенням.
Чи знаєте ви, хто має інтерес отримати їх на одну машину (мою), де може бути profiquo вікні, щоб знайти найкраще рішення разом?
Було б добре знайти кого-то в районі Емілія/Венето/Ломбардія/Тоскана....
Дякую
Р.
-
я на 159 150cv мені вдалося знизити витрату з 9 по 12 за літр. pero, по-моєму, краще бути обережним. sn автомобілі, які дуже страждають d turbo
-
Hei Франческо,
як ви ніколи не споживав cos? мало вже? перед карту?
Ви, ? правда, страждають від turbo.
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму