Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 42

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    ми, знаєте ви сказати, як буде процедура?
    просто покласти ці файли в папку файл орі на ksuite?
    дайте нам, принаймні, бачити екран.
    дякую

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    у папці ksuite, що у вас є, ce іншу папку "орі" замінити з цієї рівності, але має всередині файли і ігри ? зробив, коли інструмент робить id ecu не зчитує серійний піти і подивитися, якщо є цей файл у папці орі (і вкладені папки), і якщо c? усередині себе і зберегти разом у вас є дані, якщо немає-nisba ви повинні влаштувати знайти файл по-різному, я вважаю, що краще так не може пояснити.
    уго ---- президент A.E.P.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    79
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    у папці ksuite, що у вас є, ce іншу папку "орі" замінити з цієї рівності, але має всередині файли і ігри ? зробив, коли інструмент робить id ecu не зчитує серійний піти і подивитися, якщо є цей файл у папці орі (і вкладені папки), і якщо c? усередині себе і зберегти разом у вас є дані, якщо немає-nisba ви повинні влаштувати знайти файл по-різному, я вважаю, що краще так не може пояснити.
    саме папку ? c:\ksuite\res\ori

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    79
    запевняю вас, що працюють )

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    214
    Було б непогано також зрозуміти ієрархію цих файлів. Я думаю, xxxxversionesoftware.бен Те, що використовується для розпізнавання драйверів, ECM Titanium, я вважаю.

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    файли ori каталогізуються з cks .

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    214
    Я тебе, наприклад, я намагаюся читати smart-450 700Ti 2004 року, що, звичайно, як kess v2, що коні роблять у віртуальній.
    Ksuite після 30сек повертає мені TXT файл в 1кб з цими info, не маючи файлу орі в папці ksuite/res/ori:
    HW: 0261205006
    SW: 1037371568
    VIN: WME4503321xxxxxx
    Ver.SW:
    Тепер я в папці ОРІ, я кладу файл з ім'ям, у випадку типу smart, etc... або як визначили ECM 1037371568.- орі?
    Запасні:
    Двигун:
    Ver.HW:
    SW доб.: 43.44
    Завод:

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    повторюю, що файли орі пронумеровані папки (не знаю за яким критерієм) заархівовані і захищені з псв, і ставляться травень номер cks, це ? те, що фіат 500 "500_232D", де 232D ? у cks файлу, тому не думаю, що ви можете розширити банк даних.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    214
    Ок, вас було ясно. Що я знав, а тільки файли для Slave були зашифровані паролем. У теорії для версії Master повинні бути захищені від інвалідів, або код інструменту/клієнта або передплати. Було б непогано, щоб прийняти файл, ліжка в BDM і кинути їх у папку.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Citazione Спочатку Написав Fabiuz Visualizza Messaggio
    Ок, вас було ясно. Що я знав, а тільки файли для Slave були зашифровані паролем. У теорії для версії Master повинні бути захищені від інвалідів, або код інструменту/клієнта або передплати. Було б непогано, щоб прийняти файл, ліжка в BDM і кинути їх у папку.
    Ugoboss вам пояснив, як працюють файли virtual, між господарем і рабом різниця, що після майстер l' ecu id, якщо цей файл ? мається на знаменитих virtual бере його і ставить на місце призначення ? збережено l' ecu id, і же метод, що і для slave, але з різницею, що з цим файлом потрібно перейти в майстер, в парі, в іншому разі ви nulla..........

Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •