Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 25

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК L'avatar di afortunao
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    28
    Я підтверджую, ? наслідування, встановивши юніт? що автомобіля під сидінням переднього пасажира.

OCS_FiatStilo_reducida.jpg

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    28
    нехай повідомляємо, датчик ваги пасажира, ? блок управління, який приймає дані опору, і передає його в блок управління подушками безпеки, з даних лінії K.

Пу? емулювати вхідний опір в unit? пасажирів, для цієї передачі в блок управління подушками безпеки.

З повагою

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    28
    Я не розумію, як я не можу бачити мою фотографію, я просто повісити

Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Від блоку керування ви можете відключити подушку безпеки пасажира без проблем,читайте і поштових файлів!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    249
    Вибачте, я не розумію, змінивши блок керування ви можете відключити перевірку датчика на сидінні або відключити власну подушку безпеки пасажира?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    Citazione Спочатку Написав ангел Visualizza Messaggio
    Вибачте, я не розумію, змінивши блок керування ви можете відключити перевірку датчика на сидінні або відключити власну подушку безпеки пасажира?
    Немає відключити датчик сидіння потрібно читати 95080, що c'? блоку управління подушками безпеки електронної пошти в файл, а потім приходить у автокрісло не потрібно-й? встановити емулятор і вирішують все.............

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    249
    Citazione Спочатку Написав sno74 Visualizza Messaggio
    Немає відключити датчик сидіння потрібно читати 95080, що c'? блоку управління подушками безпеки електронної пошти в файл, а потім приходить у автокрісло не потрібно-й? встановити емулятор і вирішують все.............
    Ок, дякую за інфо, але в цьому випадку, як веде себе ебу, як ви б пасажира і у випадку аварії відкриває подушка безпеки або навпаки?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    Ок, дякую за інфо, але в цьому випадку, як веде себе ебу, як ви б пасажира і у випадку аварії відкриває подушка безпеки або навпаки?
    точний робить те ж саме, що і емулятор, у разі аварії спалахує, подушка безпеки, чому? ебу думає, там сидить хтось або постав емулятор або редагувати дамп-результат той самий........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    точне деактивує подушка безпеки пасажира остаточно,крім того, я вважаю, що в цій операції перейти, а також заощадити, не купуючи емулятор.....так що за оцінки!!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    рим
    Повідомлення
    0
    Привіт, пробував найпростіше?
    Від чистого контактам і вибрати, що тут були лінзи ще можна відключити, то passagero.
    Сподіваюся це було корисно,,,,,,,,,,,,,,,,

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •