Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати від 11 до 16 з 16

Обговорення: mercedes E280

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    89
    я спробував rel?,приблизно ок, чому? ви відчуваєте контакт знімати, але muovendoli автомобіль ? вдалося стартувати 1 раз на 3

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    18
    Подивіться, що b70 ? датчик оборотів двигуна.
    Буде служити перевірка за допомогою осцилографа.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Але ти впевнений, що не як стартер не в порядку??

З тих авто у мене беріть трохи, і я можу сказати вам, що коли не дають згоди на стартер або ? електродвигун або, як мінімум, запобіжник.

Коли не підключається тестер кабелю імпульс на стартер і перевірити, якщо приходить напруга.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    мене і сталося щось начебто з-клас c,були спалені 2 генератори і потім не виходив ще,потім я прикріпив booster і футбольний,я зарядив акумулятор і після 2-3 запусків не заводився(але немає, що стартер крутив повільно, але прямо, що не було згоди)замінили батареї і не має ще були проблеми ne-генераторів, і він пропустив запусків.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di fuorigiri
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    186
    привіт pou бути, що ці постійні провисання уваги вони мандатів нахилу ecu двигуна потрібно зробити діагностику ебу двигуна полювання на власній території, - в голосі адаптації і переписати vin (номер шасі ) texsa робить впевнений, інші діагнози я не знаю, спробуйте
    Якщо ви не помиляєтеся ніколи не означає, що ви не вирішуючи проблему дійсно важко. І те, і серйозна помиляюся

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    89
    дякую всім за поради, завтра з ранку я беру в руки (сьогодні термінових ремонтних робіт) як раз вирішую плакат? все в деталях

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •