Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 32

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    Мені ніхто не допомагає? У всякому разі, я намагався карту, і ви низькими цінами, не курить, але після 3000, здається, поїзд у вугілля

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    я перевірив вашу картку ? логіка ? неправильно.. курить багато! є з кроком у випадку.. згадайте деякі речі, типу уприскування, парз , перевірили тиск турбо, як працює зараз, використовуючи цю карту? зробіть кілька журналів і mettiilo тут

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    тест з інтерполяцією від 50% - 14 і 10, а потім намагається правити тільки там, де в таблиці говорить вам, NAN, то скажіть мені,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    вибачте, фабіо, не розумію, про що ти мене попросив зробити

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Не стільки проблемою часів далеких..
    але фази уприскування..
    cio? ви впорскувати після мертвої точки і згорите дизель зайвого..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    Я хотів сказати саме це cinqueturbo, що продовжую вводити навіть після i'll пмс, я повинен зрозуміти, де зменшити, а збільшити де

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    якщо ви знаєте, використовувати добре ecm-я тобі вже сказали, так що в пості вище від інформації, яку я дав вам вирішити проблеми

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    Я ніколи не використовував interpolarizzazione, давайте подивимося, якщо я зрозумів, ви говорите, interpolarizzare осей від 50 %? І те, що 14 і 10 вибачте, але я ніколи не змінений, то не могли б ви бути трохи більш конкретним. Фабіо ще раз спасибі за ваші поради та, що я новачок

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    Коли ви робите l інтерполяції виходить таблиця з написом : nan в два поле це екю, які я знаю, треба дати значення, навпаки, типу 14% до 10%, наприклад, спробуйте і дайте мені знати, натиснувши спочатку кроком, а потім %

Пробач, тільки потім орі коробки, які спочатку вам давав негативний спробуйте і дайте мені знати
    Востаннє редагувалось leandro89; 27-08-2014 до 18:49

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    115
    привіт, хлопці, якщо я можу дати вам мій погляд, я не згоден в режим редагування здійснюється на карту...обмежувачі крутного моменту, не я їх факти таким чином, якщо саме ви хочете їх змінити partirei десятини кривої, то...то ви бачили, скільки prex rail і, як turbo ви дали?я б сказав, що ви трохи занадто високий, геометрії, поверніть його орі.....що тоді ? мій маленький рада..

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •