Мені ніхто не допомагає? У всякому разі, я намагався карту, і ви низькими цінами, не курить, але після 3000, здається, поїзд у вугілля
Мені ніхто не допомагає? У всякому разі, я намагався карту, і ви низькими цінами, не курить, але після 3000, здається, поїзд у вугілля
я перевірив вашу картку ? логіка ? неправильно.. курить багато! є з кроком у випадку.. згадайте деякі речі, типу уприскування, парз , перевірили тиск турбо, як працює зараз, використовуючи цю карту? зробіть кілька журналів і mettiilo тут
тест з інтерполяцією від 50% - 14 і 10, а потім намагається правити тільки там, де в таблиці говорить вам, NAN, то скажіть мені,
вибачте, фабіо, не розумію, про що ти мене попросив зробити
Не стільки проблемою часів далеких..
але фази уприскування..
cio? ви впорскувати після мертвої точки і згорите дизель зайвого..
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Я хотів сказати саме це cinqueturbo, що продовжую вводити навіть після i'll пмс, я повинен зрозуміти, де зменшити, а збільшити де
якщо ви знаєте, використовувати добре ecm-я тобі вже сказали, так що в пості вище від інформації, яку я дав вам вирішити проблеми
Я ніколи не використовував interpolarizzazione, давайте подивимося, якщо я зрозумів, ви говорите, interpolarizzare осей від 50 %? І те, що 14 і 10 вибачте, але я ніколи не змінений, то не могли б ви бути трохи більш конкретним. Фабіо ще раз спасибі за ваші поради та, що я новачок
Коли ви робите l інтерполяції виходить таблиця з написом : nan в два поле це екю, які я знаю, треба дати значення, навпаки, типу 14% до 10%, наприклад, спробуйте і дайте мені знати, натиснувши спочатку кроком, а потім %
Пробач, тільки потім орі коробки, які спочатку вам давав негативний спробуйте і дайте мені знати
Востаннє редагувалось leandro89; 27-08-2014 до 18:49
привіт, хлопці, якщо я можу дати вам мій погляд, я не згоден в режим редагування здійснюється на карту...обмежувачі крутного моменту, не я їх факти таким чином, якщо саме ви хочете їх змінити partirei десятини кривої, то...то ви бачили, скільки prex rail і, як turbo ви дали?я б сказав, що ви трохи занадто високий, геометрії, поверніть його орі.....що тоді ? мій маленький рада..