Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 18 з 18

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    змінюючи параметри turbo , обмежувачі і т. д. так встає! о, як у вас збільшується?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Я mod також інші карти, не тільки ті, turbo, і доходила до 1.3 1.4 пік, щоб стабілізуватися 1.1 1.2 фіксованою. ? дивлячись на свічки чітко розумів, що був худий. Навіть, якщо карта паливної не була зворушена.
    Від матвія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    Ви nn сумніваюся, що у вас mod також і на інших картах.. мені хотілося знати більше або менше qnt ти збільшив тиск, тому що я повинен зробити 207 gti і від значень, прийнятих cn elm 327 працює багато жиру на високих обертах з turbo постійна-1 і дятел 1.3

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Він вважає, що не моя ? є GTI, отже, має деякі коні менше (156 Л. с. замість? 175 Л. с.), але ? завжди одна і та ж. Однак на картах turbo, я дав йому максимум 3%. Зробіть очі з цих двигунів і кажу тобі з власного досвіду, чому? ? дійсно момент зробити, пошкодження дуже серйозні. Gi? від оригінальних трохи delicatini.

У будь-якому випадку, що програму ви використовували з ELM327, щоб зробити журнал? Я ніколи не зміг побачити, навуглерожування з ELM 327 на цій ecu.
    Від матвія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    З torque 1.8 від всіх параметрів, відмов і лямбда, а єдине, що змусило мене дивно, що в цьому автомобілі max режими, 5 передачу значення afr коштує близько 10.7 дуже жирна, може бути, і це теж, що і мені назад йти так

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Може бути, і краще, що ми відкриваємо обговорення для сніданків, якщо вам йде, чому? я не хотів би йти занадто OT
    Від матвія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    308
    Nn ми ot треба відкрити обговорення про них ми поговоримо li

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Тут, у теорії було цікаво, якщо я міг би поставити з кроком файлу ori 175 л. с. на мій файл, 156 к. с....
    Від матвія

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •