-
l помилка p2563, не відноситься до змащення підшипників турбокомпресора, але з болем в експлуатації,як я вам вже казав, якщо egr ? скасовано добре перевіряє системи наддуву (труби,депресії,електро клапан управління,повний привід,макс тиск і геометрії) проблема повинна бути в цих речах.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Ідеальний.. Якщо ви говорите мені наддуву пу? бути, що це помилка ? як додатковий модуль???
-
якщо додатковий модуль ? встановлюються на системи наддуву (модулів c? ne-різні види).
тоді що ? просто видаліть його і спробуйте, якщо l помилка.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Це додатковий модуль ? встановлений датчик rail
-
якщо встановлена на датчик rail не може привести до такої помилку,то якщо ви хочете бути впевнені на 100%, то виключіть і подивіться.
-
Візьми безпечно, і він вже? відбувалося щось подібне me xo на вантажівку man був встановлений на датчик prex rail я nn я знав, давав prex турбіни і висока prex rail і truk він опускав, коли я підняв кабіну, я зняв її і все ок!!! X турбіна я думаю, що якщо б вона була дуже сухою, і в цей час він зробив поганий кінець
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
2014080814230600.jpg2014080814230701.jpg2014080814230700.jpg
Ці фотографії, що я не можу бачити, але я 165 повідомлень.. модуль agg ? в т спорт ? Wi-fi завжди працював добре, перо ? тепер ми переходимо до красивих карту і ? встановлюється на рейку..
Хтось казав перевірити труби... C ? поршень, що робить і gi? їх біля турбіни ? важкий іржавий і циркулює не знаю, якщо ? клапана в депресії.. в Чому ? трубка-риболовля масла з картера?
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
2014080817214200.jpg
Я думаю, сенсорами, хто-небудь знає, як спробувати?
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму