Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 23
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di rodcraft86
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    не? мало або нічого у всіх сенсах, може бути, ви можете взяти 7 або 8 л., будучи оптимістом, повір мені перейти bdm і ви впевнені, читати в 30 секунд

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    151
    ха-нещодавно ви маєте на увазі, як міняти карти? потім, щоб побачити, якщо я правильно зрозумів
    - читання з бд я читаю воріт,а потім з допомогою titanium зі своїм драйвером, я бачу набагато менше, ніж "картки" і пов'язаних з ними
    - вона сита від bdm беру файл для приміщень,потім на титан зі своїм драйвером,я бачу, набагато більше "картки" і родинні...
    я правильно зрозумів?? за рахунок, що не шукаю нічого вельми... я б хотів лише додати дизель плюс (тиску в рампі ) та більше часу (час упорскування), raccordando, очевидно, всі фільтри,хоча я думаю, що підвищення мало, їх я міг би залишити оригінальні,але я читав, що 1.7 cdti 101 має обмежувачі суворі...
    крім того, bdm я страх і не мало,будучи дуууже менш практичний...

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    точно, якщо закони, bdm має повну карту все, і ви можете працювати краще, послідовний, навпаки, ви дуже обмежений

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    151
    і за те, що я повинен робити я,через послідовний, не вистачить?
    крім того, я не зрозумів, якщо я читаю через послідовний те небагато, що ви можете прочитати,відредагувати файл з titanium і переписати, все йде добре, або зависає, чому ? неповний?
    я буду повторювати bdm навіть не знаю, з чого почати і куди покласти руки,будучи набагато більш складний і тонкий, як процес

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    файл вас визнає як послідовний, що від bdm, але від послідовного у вас дійсно мало, проте ви можете спробувати читати і писати, проблеми не від

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    151
    мммм я розумію, розумію..., що програміст клон мені поради? mpps? півник? ще?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав bmw320cd Visualizza Messaggio
    мммм я розумію, розумію..., що програміст клон мені поради? mpps? півник? ще?
    пропоную півник v2 ви можете працювати як з послідовним, що в bdm, з mpps тільки з obd

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    289
    отримати v54 і перейти тихому залиш mpps

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    151
    Citazione Спочатку Написав leandro89 Visualizza Messaggio
    пропоную півник v2 ви можете працювати як з послідовним, що в bdm, з mpps тільки з obd
    ах, зрозумів, зрозумів...але півник v2 або 1260 ? одне і те ж?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    151
    Citazione Спочатку Написав rodcraft86 Visualizza Messaggio
    отримати v54 і перейти тихому залиш mpps
    у v54 я знаходжу, 80€... і навіть не клон... mpps клон я знаходжу, що це 10 євро... я б сказав, цифра занадто висока для мене...

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •