Подивитись Результати Опитування: Збільшити Час впорскування

Учасники
82. Ви не можете голосувати в цьому опитуванні
  • Сприятливі

61 74.39%
  • Навпаки

4 4.88%
  • В нерішучості

17 20.73%
Сторінка 2 з 17 PrimaПеред 123412 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 167
    АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    я ціную всі ваші відповіді, дякую всім
    ви мене, звичайно, перетворювати ідеї!
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    Citazione Спочатку Написав admin Visualizza Messaggio
    Розкажіть, які на вашу думку найбільш екю, які ви можете зробити, і тих немає
    більшість edc15 і edc16 tdi cr
    IP

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    як говорили багато...
    час вприскування можуть бути змінені... я, звичайно, не*******м...
    правильно, що треба і де треба... але це ? все суб'єктивно, в залежності від підготовки...
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    коли він говорить в ебу вводити 15% -20% більше палива, вона піде в карту, щоб для цієї угоди? скільки часу повинен відкрити форсунки.
    Ця карта повинна представляти витрати форсунок в залежності від тиску та часу.
    Якщо ми вносимо зміни, продовжити терміни, inietteremo більше дизельного палива, ніж очікувалося.
    Ебу думає, що надати динаміку? і замість того, щоб відправити його.
    Мені здається, що хороша система для того, щоб з'явитися знижується витрата палива.

Не працює інтернет, весь час тільки в разі їх зміни з форсунок
    IP

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    якщо він вимагає, витрата палива часу уприскування, не ? розрахований, звичайно, ecu не зробити? вводити ..
    IP

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    ? простий є? що я хочу сказати, якщо ви хочете ввести пошук кількості? дизельне паливо, для якого не існує ніяких відомостей про тривалість впорскування, навіть якщо запит ecu не зробити? додати... а варто, навпаки, якщо ви змінюєте час..
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di goku
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    по мені, існують компроміси,щоб збільшити кількість вводять або він діє на тиск(і, отже, підвищення тиску в той же час=maggioe кількість)або ви можете піти на компроміс, простягаючи трохи часу відкриття,а потім з тим же тиском, що все більша кількість..в кінцевому рахунку я agirei toccado трохи wntrambi, щоб не просити занадто багато високих тисках..
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di goku
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    це одна з причин, чому ви міняєте п'єзоелектричні форсунки,більш apertute меншої тривалості,приймаючи постійний тиск в магістралі rail ..
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Мені було плутаючи ідеї...
    Встановлено, що для збільшення продуктивності потрібно вводити ip? дизельне паливо (крім інших робіт), для того, щоб їсти? мені приходять на розум тільки 2 рішення: або збільшити тиск в магістралі високого тиску або збільшення часу відкриття форсунок (або обидва).
    Якщо, не чіпайте ці 2 параметра, як ви можете уявити-й? дизельне паливо в камері згоряння? Просто піднявши обмежувачі?
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    ...якщо ви хочете знати Bart c'? третій спосіб ввести більше палива в паритет? час відкриття форсунки ? тиску в магістралі високого тиску ? cio? прийняти форсунок найбільших в витрата....
    Знаю я, що можна встановити форсунки, плюс, але ми тут говоримо робіт електронні, а не механічні...

Крім цього, може бути, я висловив погано!
    Моє питання було: як ви можете? ввести більше? дизельного палива в камері згоряння, без подовження часу уприскування або збільшення тиску?
    IP

Сторінка 2 з 17 PrimaПеред 123412 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •