я ціную всі ваші відповіді, дякую всім
ви мене, звичайно, перетворювати ідеї!
Сприятливі
Навпаки
В нерішучості
я ціную всі ваші відповіді, дякую всім
ви мене, звичайно, перетворювати ідеї!
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
як говорили багато...
час вприскування можуть бути змінені... я, звичайно, не*******м...
правильно, що треба і де треба... але це ? все суб'єктивно, в залежності від підготовки...
коли він говорить в ебу вводити 15% -20% більше палива, вона піде в карту, щоб для цієї угоди? скільки часу повинен відкрити форсунки.
Ця карта повинна представляти витрати форсунок в залежності від тиску та часу.
Якщо ми вносимо зміни, продовжити терміни, inietteremo більше дизельного палива, ніж очікувалося.
Ебу думає, що надати динаміку? і замість того, щоб відправити його.
Мені здається, що хороша система для того, щоб з'явитися знижується витрата палива.
Не працює інтернет, весь час тільки в разі їх зміни з форсунок
якщо він вимагає, витрата палива часу уприскування, не ? розрахований, звичайно, ecu не зробити? вводити ..
? простий є? що я хочу сказати, якщо ви хочете ввести пошук кількості? дизельне паливо, для якого не існує ніяких відомостей про тривалість впорскування, навіть якщо запит ecu не зробити? додати... а варто, навпаки, якщо ви змінюєте час..
по мені, існують компроміси,щоб збільшити кількість вводять або він діє на тиск(і, отже, підвищення тиску в той же час=maggioe кількість)або ви можете піти на компроміс, простягаючи трохи часу відкриття,а потім з тим же тиском, що все більша кількість..в кінцевому рахунку я agirei toccado трохи wntrambi, щоб не просити занадто багато високих тисках..
це одна з причин, чому ви міняєте п'єзоелектричні форсунки,більш apertute меншої тривалості,приймаючи постійний тиск в магістралі rail ..
Мені було плутаючи ідеї...
Встановлено, що для збільшення продуктивності потрібно вводити ip? дизельне паливо (крім інших робіт), для того, щоб їсти? мені приходять на розум тільки 2 рішення: або збільшити тиск в магістралі високого тиску або збільшення часу відкриття форсунок (або обидва).
Якщо, не чіпайте ці 2 параметра, як ви можете уявити-й? дизельне паливо в камері згоряння? Просто піднявши обмежувачі?![]()
Знаю я, що можна встановити форсунки, плюс, але ми тут говоримо робіт електронні, а не механічні...
Крім цього, може бути, я висловив погано!
Моє питання було: як ви можете? ввести більше? дизельного палива в камері згоряння, без подовження часу уприскування або збільшення тиску?