Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати від 11 до 15 15 -

Обговорення: Обмін Sw

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    Citazione Спочатку Написав francescosparco Visualizza Messaggio
    Я ж карту з тим же кроком . 332 c різниця abbissale. За що з 488 мене було багато проблем recovery
    Але 488 не повинна змінюватися ****llo фізичних, порівняно з 332 ? Я думаю, що не правильно порівнювати два файла, бо dovrevbero працювати на різних блоках управління ****llo обладнання
    Те, що функції дорівнює ? ще кілька рукавів

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99
    Але завжди залишається 488. Тільки що ви покладете в програмне забезпечення стара модель

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    ви... це ? ясно (крім того, що я повинен зробити прямо протилежне )
    ? мені було цікаво... не ? програмне забезпечення 488 f? звернення до функції обладнання, що 332 не має, і навпаки ?
    може бути, змінює схеми кондиціонування сигналів і може... в теорії навіть falsarti читання деяких датчиків.

щоб це було цікаво, якщо хто-то знає відмінності HW між 332 і 488... або, принаймні, якщо хтось йому відкриті обидва, якщо є різниця істотні "на вигляд"... не вдаючись зокрема.

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99
    На цей nn t do сказати. Але! потрібно тому я обмін? Як правило, ви робите навпаки

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    Citazione Спочатку Написав francescosparco Visualizza Messaggio
    На цей nn t do сказати. Але! потрібно тому я обмін? Як правило, ви робите навпаки
    оновлення на hw 332 від 536->688 я зробив це, чому? якщо немає, то я не зрозумів... 688 має відключення 3 циліндра насоса rail на мінімум, (насправді я менше вібрації)... то curiosit? спонукало мене запитати, незалежно від того, що я повинен зробити, які відмінності існують між hw 332 і hw 488, а то збирають обидва на 147 115cv (змінюються в залежності від року)...

от і все

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •