Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 19 з 19

Обговорення: edc15c7 332_536 EGR off біт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    Citazione Спочатку Написав Команду електроніка Visualizza Messaggio
    покладіться на послуги онлайн-помилок (dtc), знають, як допомогти!!!
    Дякую, але платити, щоб вирішити проблеми, мене падають два основних принципи :

- то знаннями
    - що спільного

чому я на форум, щоб вчитися і ділитися...
    якщо стає просто вітрина для продажу послуг... тоді я неправильно місце

тим не менш, я зміг, врешті-решт, щоб переварити DTC Remover файл ecu, я сказав, що все ок, файл змінено. ЗБЕРЕЖЕНИЙ, але помилка p0404 (EGR) продовжити вийшли не злякавшись.
    карту maxata = 12740 і осі обнуляється

або не працюють програми, або st? помиляюся, щось я

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав gionag Visualizza Messaggio
    Дякую, але платити, щоб вирішити проблеми, мене падають два основних принципи :

- то знаннями
    - що спільного

чому я на форум, щоб вчитися і ділитися...
    якщо стає просто вітрина для продажу послуг... тоді я неправильно місце

тим не менш, я зміг, врешті-решт, щоб переварити DTC Remover файл ecu, я сказав, що все ок, файл змінено. ЗБЕРЕЖЕНИЙ, але помилка p0404 (EGR) продовжити вийшли не злякавшись.
    карту maxata = 12740 і осі обнуляється

або не працюють програми, або st? помиляюся, щось я
    ви і в самому що стосується знань і обміну, завтра контроль ваш файл, якщо у мене момент часу, і тоді я вам скажу.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    ви і в самому що стосується знань і обміну, завтра контроль ваш файл, якщо у мене момент часу, і тоді я вам скажу.
    спасибі вам велике

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    80
    Вибачте, якщо я дав тобі рада!!! Ви знаєте, Дорогий друже, скинути Dtc nn і все.... ніяких формул, застосувати знання, те, що ви хочете зробити!!! якщо класична програма nn ви вирішити нічого, очевидно, nn і потім, так легко, що ви говорите?
    Є люди, які там працюють ці речі, і нас кидає крові і цілі дні, робити спроби, і, запевняю вас, що якщо навіть ти, ми buttassi кров на карти nn regaleresti нічого!!! Хороша робота!!!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    для edc15c7 є біт від скидання, який відключає контроль системи рециркуляції ог, якщо ви шукаєте на форумі знайшли рішення

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав leandro89 Visualizza Messaggio
    для edc15c7 є біт від скидання, який відключає контроль системи рециркуляції ог, якщо ви шукаєте на форумі знайшли рішення
    користувач вже знайшов біт, як сказав у своєму першому повідомленні, але, як ви добре знаєте цей біт блокує клапан демпфера, і те, що він просить ? якщо ви можете заблокувати тільки без клапан egr.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    Citazione Спочатку Написав Команду електроніка Visualizza Messaggio
    Вибачте, якщо я дав тобі рада!!! Ви знаєте, Дорогий друже, скинути Dtc nn і все.... ніяких формул, застосувати знання, те, що ви хочете зробити!!! якщо класична програма nn ви вирішити нічого, очевидно, nn і потім, так легко, що ви говорите?
    Є люди, які там працюють ці речі, і нас кидає крові і цілі дні, робити спроби, і, запевняю вас, що якщо навіть ти, ми buttassi кров на карти nn regaleresti нічого!!! Хороша робота!!!
    Не з'? потрібно бути агресивним я просто пояснив свою точку зору...

потім, розширюючи ваші міркування, що ви хотіли б сказати, що тут, що вчать тільки те, "легкі" ? якщо ви хочете, яка здатна переламати хід битви речі-й? складні ви повинні платити ?
    Мені подобається думати, і, можливо, єдиний, хто думає так само, що, навіть якщо те, що ви отримуєте з втомою і "КРОВ", іноді, ? добре також надіслати її, не завжди потрібно отримати з цього вигоду... іноді знання-й коштує? гроші. або, принаймні, мені подобається думати так...

take it easy

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    користувач вже знайшов біт, як сказав у своєму першому повідомленні, але, як ви добре знаєте цей біт блокує клапан демпфера, і те, що він просить ? якщо ви можете заблокувати тільки без клапан egr.
    у вас є, щоб дати нам подивитися ? я намагався порівняти два файли, до і після редагування, але, мабуть, дані змінені, не мають сенсу...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    ми намагаємося підтримувати активний об'єкт обговорення, не переходячи

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді