-
чи можу я запитати одну річ, але ви зробили все на холодному двигуні???чому? мені здається дивним, що ви так переплуталися ...чому? півень він робить все спокійно послідовного інтерфейсу R/W ;тоді інша справа, якщо ти правильно kcs від tita півень, якщо ви запитаєте говорить вам, ви хочете виправити, ви вирішите, чи хочете ви чи ні ,чи важливіше те, що має образ, намальований тобі посилання? автомат..
а я, з моєї точки зору і, безумовно, проблема kcs, чому? і прийшов до 100%, а не матч буде.....вибачте, я побачив, що ви читали в послідовний, після, що не та гра у вас спробував ще раз, прочитайте, якщо вас змушує перечитати див. відмінності з першого читання, і я думаю, ви зможете побачити те, що ви переплуталися....
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
не було навіть пі? ecuid так у мене не було можливості? перечитати,що стосується сум, якщо титан то помиляюсь я ? довелося мати проблем, навіть якщо інтерфейс і виправляє...
я робив все на холодному двигуні в будь-якому випадку,там, ймовірно, було кілька проблеми на заряд батареї і батарея була вже? трохи скачати..
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
все працює, хлопці,ймовірно, проблеми контрольної суми,я думаю, викликане titanium
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму