я, однак, використання цієї формули:Градуси=об/хв*6*T
Es: 684 microsec до 3500 обертів
Градусів = 3500*6*684/1000000 = 14,3 градусів
я, однак, використання цієї формули:Градуси=об/хв*6*T
Es: 684 microsec до 3500 обертів
Градусів = 3500*6*684/1000000 = 14,3 градусів
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
фактор 0.023437 тільки для кні ? чому? я використовую його для перетворення навіть сша... але, можливо, помиляюся![]()
ок перетворити навіть мікросекунди....
але ці, як їх перетворити в градуси??
якщо я не помиляюся, то : us * 0.023437 має дати в градусах або, принаймні, від DAMOS в SOI ? cos
тому, підводячи підсумок, якщо ти в карту час для 300 бар і 1 мм3 iq у вас десяткове значення, 824 шляхом перетворення у відповідності з фактором 0,023437 термін для ін'єкцій тільки мм3 палива ? 19,3 градусів??
мені здається, tantini так мало, дизель....
згоден.....
я використовую рахунок, що я зробив я в моїй голові, що я свій результат, а ? дуже дуже довго...потім беру обертання іспит : 3500 і роблю-> x(час в секундах, для "проїхати"стан) = ((1/3500 )/360)*60 = 0.047 сша приблизно ... результат відповідає 1 ступеня у тих спінів, а потім, щоб знати, на скільки градусів я можу на цій швидкості я роблю пропорцію 0.047 us(часу):1(ранг) = 684us(час) : x(в градусах, які мене цікавлять) ...x = 14,4 градусів....потім мунро дякуємо за вашу формулу, ти врятував мені життя![]()
але основна проблема ? що в карти duration я не бачу обертання на осях, але тиску в рампі і дизель, то як я можу використовувати формулу, не знаючи мого валу двигуна, скільки це буде швидко ? я думав зробити висновок обертів в залежності від тиску в рампі враховуючи, що c'? у спеціальну карту, з якої я можу бачити, на скільки оборотів відповідають певні тиск...? правильно мої міркування ? завдяки dell допомогти мені
мені, мова не переконує мене ще.
дата очей у файл, програма,
містить моделювання вироблено з excel перетворення з вашої формули i ступеня duration.
я поставив поле, змінюються обороти, чи бачите ви
prova_convertitore_tempi.zip