Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати від 11 до 15 15 -
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    5
    Де-gg тому я зробила тест на пікассо, заміна блоків управління і, поставивши нас завжди e2p, і спалахи золотих і машини не виходив, дав мені помилки, які не беруть участь іммо, протягом з Lexia і не вистачало кодування ебу, я роблю кодування тест ( не знаю, що тип форсунки, навпаки, якщо він підігрівачем або менше, без заміни авто. Ін. ) і МАГІЯ, ? футбольний даючи мені, як при помилках те, що на машині не був встановлений. По мені, належить нам випробування, якщо у вас є можливість

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    MMMhh я не lexia... по мені ? така ж проблема. Мені доведеться знайти кого-то, в районі, який має...

Але, що caxo казіні, які поєднують в собі ці французи.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    5
    Я sn забув сказати вам, що не було stassa ебу а то я зібрав HW відрізняється від його? симптоми sn дуже схожі, а то я зробив тест ? туди-добре, але якщо я повинен бути чесним-я дійсно не знаю те, що я робив навіть класична було вперше, що я відчував, це діагноз.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Ольбія
    Et
    58
    Повідомлення
    335
    проблема ? що у вас не мікро .. ваш, якщо перебуваєте full bdm з мікро постав e2p ж sw у вас є 100% клон , а якщо ти сам hw або сумісний 100%
    якщо вас цікавить, я doc. для autocodifica e2p ви також можете використовувати full bdm знайшов

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Я попробував все... Але я не зміг. У мене встановлений блок управління з ідентичному обладнанні, bdm full опубліковано від legend і eeprom оригінальний відкриваючи згоди стартера, але не заводиться все одно. Якщо мені місця в doc я міг би спробувати з autocodifica. В іншому випадку завтра у мене побачення з типом, який має діагностика lexia офіційний.

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •