Однак, зверніть увагу, що сьогодні, ви знайдете нових колекторів конкуренції близько 250 євро, з заміною приводу pierburg ти близько 370-400 євро матеріалів, якщо у вас є терпіння, щоб отримати роботу від вашого імені ? витрати іп? що чесний, і машина повертається в новій....
Безумовно, будь-яке втручання, будь то, щоб мати ефективність повинна діяти точно так само, на віа кондотті, в цьому випадку не досить електроніки, щоб отримати оптимальний результат....
Щоб прочитати блок управління CDI, замість того, як ви вирішили? Цікавлюся, так як, перш ніж витрачати ще гроші на vanvera я б підтвердження від тих, хто має вже? вирішена....
Так, але якщо ти, маючи такий же моє питання, ви вже? вдалося прочитати блок управління CDI, наприклад, з autocom, я можу витрачати гроші з трохи безпеки в pi?. Для цього я хотів би знати, який ви думаєте, що пі? підходить для роботи з цими моделями перших W203.
C270CDI W203 2001 року. Як вже? вже згадувалося у цій дискусії, я купив мультиплекс carsoft 7.4, який мене читає майже всі блоки управління, крім того, що двигун, що ? іп? важливо... Якщо я не зрозумів, у вас теж ? сталося пі? або менш те ж саме, що з Car Soft?