Я не знаю, якщо, належать до мовлення (так як інтерфейси клон), але мене ? ясна **** від продавців китайської версії k-tag клон хтось чув про це ? обман?
Я не знаю, якщо, належать до мовлення (так як інтерфейси клон), але мене ? ясна **** від продавців китайської версії k-tag клон хтось чув про це ? обман?
ні, не ? обман, але спочатку ми повинні побачити реальні роботи найближчим часом ми сподіваємося провести тест.
я знайшов інший інформації на клон на даний момент це один блок? slave-модуль, який працює з тим же sw allien
ви бачили, як я, але раніше я б сказав, робити тести, то давайте подивимося, якщо хтось приймає це, можливо, свідчить його досвід.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Я бачив в дії K-tag, і я повинен сказати, що це хороший продукт, перо ? набагато повільніше, ніж коні, і в двох випадках я пошкодив ecu, і мені довелося cestinarla,чому ви не знаєте.
якщо у вас є час, не могли б ви описати в спокої все те, що ? успіху, ваш досвід щодо сколково? багато по-справжньому зрозуміти, зокрема, що сталося, ви використовували блок живлення туристичне професійний для живлення ecu, які типи ecu були пошкоджені, ви самі попросили alientech, що ви ? відповіли, вибачте, всі ці питання, але я також зацікавлений в K-tag? Здрастуйте, найближчим часом.![]()
Писання ? був зроблений ким-те, що я знаю, не я зробив це я же я їх.На практиці обидва були med17 після запису в чобіт, але там була лампа двигуна постійно горить і давав несправності датчик положення розподільного валу також ripristinandola нічого alientech ? була викликана негайно, але не сказали нічого.Другий після програмування все ок, тільки що ви не могли б ще переписати в boot також тут називається alientech і не сказали нічого, я пробував теж з моєю півень і нічого (ймовірно, була пошкоджена злітно-посадкової смуги у "boot").
Якщо ви говорите прошивки не знаю-в усякому разі, в минулому році на цей період, і в липні,я trallascito сказати, що ми зробили близько десяти писань,тому я не хочу toglire нічого в k-tag ? дійсно, чудова.
Я TAG K full , всі протоколи і всі schedini і зараз не проблема і ecu я досить ... c'? завжди є перший раз, але якщо ви будете слідувати крок за кроком всі його інструкції ? дійсно важко, що ви можете помилятися !!