а hft...якщо ви пішли більш блоки управління, поставивши 12v постійні повинні повернути, щоб змусити
а hft...якщо ви пішли більш блоки управління, поставивши 12v постійні повинні повернути, щоб змусити
Всі бачили твої очі, ти або висновок з того, що подивитися 2 лунки під сидінням?... я виявляється, замість того, що перехід від бензину, то зробіть систему всмоктування вентурі, бак sx, де ви ? також вставлений один з 2 поплавців. у баку праворуч, ви знайдете замість другої поплавок і паливний насос, якщо я правильно пам'ятаю, повинен відправитися під час меси на мотоциклі( тому ? нормально не послухати при вмиканні панелі). ви переконалися, що бензин не накопичується в баку зліва, залишаючи бак праворуч ((, де c'? насос) сухий? якщо ? cos? швидше за все згорів насос, але ? правда також, що є проблеми на трубопроводі всередині резервуара.
я зараз говорю виділяють на ремонт серводвигуна valvetronic,завтра очищена або танк, і перерва всі речі, які є ,тому що я не міг зрозуміти, надто багато було в бензин.....
Паливний насос мені здається, що буде випробуваний в шім від ебу, а не від rel
Він схожий на mercedes, які мають 2 поплавців і насоса...smontala і ви побачите, що ? їхні проблеми
а ртс, безумовно, проблеми з насосом
Замінено насос в комплекті, і ремонт двигуна valvetronic, все розібрали
Дуже добре....
![]()