Вчора в BMW я поставив файл орі. Клієнт говорить, що двигун хникав. ? також зрозумів для вас це проблема .
Вчора в BMW я поставив файл орі. Клієнт говорить, що двигун хникав. ? також зрозумів для вас це проблема .
Зараз я тому з файл-орі. Клієнт не буде відчувати себе через пару днів.
Сьогодні я бачу, відправлю файл орі і mod
mod.rar ось посилання на файл-орі. http://www.professionalchiptuning.ne...5958#post95958
тому може бути їх створити гикавка, про який ви говорите.
на мою скромну думку, ви зробили якісь помилки...
У вас збільшується занадто багато часу уприскування, хоча і високих оборотах, і тиск турбо ? дата зла. Не потрібно збільшити на низьких оборотах і залишатися приблизно на 6/8 %. Крім того, ви не збільшили обмежувачі крутного моменту, потім збільшується, можуть бути обмежені саме від нього, і q
і як я повинен змінити тиск турбо і час впорскування
На мій погляд не вистачає практично всім, багато карти із драйверів у вас нехай орі, збільшуються занадто багато часу уприскування (я на моєму 118D я залишив їх практично орі з відмінними результатами), карта Нм > iQ збільшена погано (ви змінили, тільки що зазначені, драйвер ECM) після вас нехай орі, у вас змінено, обмежувач тиску в рампі, що може також залишити оригінальний (останній, прокручуючи карту в 2D), обмежувачі крутного моменту для руху ви залишили їх кричи, не вистачає моди на svtql (можна навіть обійтися без нього, якщо не перевищує 420), тиск турбо зроблено погано і багато іншого.
Для інших, якщо ви зробите Резервну копію в boot mode tricore ви також можете зробити її послідовний інтерфейс, протестований з FGTech v53-й? раз! Якщо б ви заблокувати, ви завжди можете ripristinalra в boot mode tricore; слід, однак, потрібно, потім, зробити вирівнювання DDE-CAS-EWS (це ? номенклатура, яка повертає мій діагноз).
Вибачте, пост вище, однак я не можу редагувати попередні, а потім, якщо це необхідно, оон, а також останні повідомлення у один! Додаю до EGR OFF 159sportwagon!
BMW 118D 143cv 159sportwagon EGR OFF.rar