Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 17 з 17

Обговорення: Насос rail alfa 156 2.4

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    вибачте, я заплутався....до і після, а після, потім, коли я писав 10 градусів BTDC я хотів написати 10 градусів ATDC...
    cio? 10? після верхньої мертвої точки, що тоді буде максимальний межа, рекомендується, щоб не отримати цілий ряд питань, які раніше я висловив припущення, перш ніж...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    анкона
    Повідомлення
    166
    Зрозумів, практично пружина чинить опір і фінці не приходить, що й тиск, потім назад перейти на дизель.... я, оскільки я повинен зняти впускних колекторів для toglere всі swirl і, оскільки розбирати там і анке від toglere насос rail, gi? ke є cambiavo з цієї 159/брера, не стояти розібрати розподілу в два рази....насос всередині бака я знав, ke gi? у цій серії просто. Той штуцер, якщо я йду на фіат мені дають в якості заміни?

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    той штуцер, то знаходитесь в будь-якому pompista...просто сказати, що вам треба ", зворотним клапаном" насоса bosch серії Р....
    для насоса відчували ****** робити те, що ви хочете....)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    анкона
    Повідомлення
    166
    З патрубка насоса серії P пружину, скільки бар ?? x насос прямо зараз, якщо не можу знайти, може бути використана в порядку...якщо немає, я міг би змінити їй накачав на мою...

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    з весною ori скруглення в останній раз? встановлений був на точку 1,9 jtd(mostricciatolo майже 200cv) прес -? підйом без жодної іншої мод від 2 до 4,5 бар....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    анкона
    Повідомлення
    166
    Отже, ви protrebbe анке залишити в спокої пружини оригінал, а я шукав насос справедливу ціну, але не знаходиться....я знаю, ke я можу змінити плунжерів, на мій..., ти ніколи не робив змінити плунжерів?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав Matty23p Visualizza Messaggio
    Отже, ви protrebbe анке залишити в спокої пружини оригінал, а я шукав насос справедливу ціну, але не знаходиться....я знаю, ke я можу змінити плунжерів, на мій..., ти ніколи не робив змінити плунжерів?

Здравствуйте, я знаю, що ця дискусія ? дуже старий, але у випадку, якщо б я ніколи не вирішена, я вам скажу, що в насос оригінальний ви можете змінити плунжерів і стовп без проблем. З насосом запаси пу? отримати більш 270 к. с. без проблем.. в будь-якому випадку Я особисто з насоса і форсунок акції я прокатне 267 резюме, не палити, як пором, як каже Мунро і, не вдаючись 10gradi Atdc.. Я досить заздалегідь, але не божевільна річ, та час вприскування теж були не переборщити з тиском палива в 1700-1720-бар без калі між метою і вимірюється. Я думаю, що ще трохи маржі було, але я хотів перевірити, враховуючи, що gi? cos? мені було достатньо і, що автомобіль, курив дуже мало для резюме, що мав.

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •