Тоді ? для вуличного використання ми говоримо, робить пі? жорстокий поштовх від 3300/3400 rpm вгору, нижче не потрібно, Xk l автомобіль при наявності 2500cc, у вас вже є? гарна пара
Тоді ? для вуличного використання ми говоримо, робить пі? жорстокий поштовх від 3300/3400 rpm вгору, нижче не потрібно, Xk l автомобіль при наявності 2500cc, у вас вже є? гарна пара
Ви з тим, tt рівні, скажімо, драйверів, якщо я не помиляюся
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
ні, я не пробував, я не додаю багато =(
лямбда-зонд можна виключити з карти?
перш ніж почати зіставляти, намагаючись вирішити цю проблему, потрібно перевірити добре фаз газорозподілу, монтує транспортир і компараторів, першого етапу, ну і добре, а потім зробіть карту, перевірте також запресовування, що це те, що вам написали на папірці, що йде від дерев. Якщо та 2.5 у вас є 2 vanos, якщо і 3500 ne майте на 1 тільки, що двигун хвилює?
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Чому? хто продав мені двигун, я сказав, k, двигун, нейтралізатор, але він не підприємець? поставив зонд, Xk зламався і, бачачи, k nn c були відмінності не має pi? вкидання, тепер я думаю, що k може бути ank вона проблема, тепер з кулачками нових, а ? 2500 6 циліндрів
але 2500 170cv мені здається, це 2-клапани на циліндр чи ні?управління двигуном використовує датчик тиску у впускному?у цьому разі з цього профілю не scombini
трохи навуглерожування, практично маючи менше депресії до мінімуму і низькою навантаження двигуна блок управління визначає навантаження pi? високий і, отже, d? pi? benza.
Потім сів на нього зонд і, що я у фазі? І тоді гра ecu?