Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 25

Обговорення: mpps і edc16c39?

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    ви отримаєте ktag і ви прикріплені...не c ? порівняно з галло слід крок за кроком, і тоді, якщо abbani в kess ти в топ, звичайно, навіть якщо клони, ви повинні мати удачу, що вони працюють добре

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Повідомлення
    21
    але дорогою і старий BDM100 не гаразд? я клон з дімою і scedini навесні я знайшов його за 120 євро, якщо додана 28€ mpps..ми говоримо, що з 150€ я можу зробити резервну копію всього з відображенням оригіналу, а потім написати для зручності? в послідовний

гайку-баранчик, 2, kess v2 etc etc. я бачу, що вони всі на 200€, які потім finir? зробити це тільки в моїй машині або в max-повторюю, що мій шурин, обертається і перевертається, я роблю перш ніж платити комусь, в районі від мене, я даю йому файл, який я підготував, і я роблю це, щоб покласти всередині
    бо, я дійсно заплутався, що робити, і чому? я не хочу, щоб повернутися в коло карти, я хочу зробити тільки для особистого використання,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    93
    гандикап ktag і що потрібно робити все в школі, але перейти безпечно

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Повідомлення
    21
    підкажіть, а

я купив від baya шаблон для BDM з schedini пружини, між однією річчю і інший займе 10 днів, щоб її.
    Я розглядав ситуацію краще
    З 50-55€ приблизно можу я мати bdm100 нові і випробувані, але тоді я був би змушений писати завжди те, продавши мій півник першої серії (в очікуванні оплати)
    або..або
    за 80-85 євро, cio? 30€ і більше? я вийшов galletto 2 V52, якщо я не читав погано, з цим я можу читати і писати в пі? режим?

Ідея ? відкрити мій ебу, зробити резервну копію всього в BDM, а потім кинути всередину карту в послідовний практичністю?.
    Практично ви аварії, ви хочете, щоб блок або те, що, в будь-якому випадку у мене є досить копій оригіналу, що я завжди можу кинути всередині в bdm, і я б комфорт? читати і писати так само швидко, через послідовний порт
    все це тільки інструмент, півник 2...ви згодні з моїм аналізом?
    автомобілі робити буде, в основному,
    альфа 159 1.9 16v
    альфа 159 2.0 16v
    можливо, BMW E90 320D

але, в основному, альфа-мають пріоритет?

що ви думаєте про це? моя ідея ? хороше або я з помилкою, чому? в реальності? є помилки, надійності? з півник у BDM або кілька ехо не читає?

Ще раз спасибі
    Мауро

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Mah, я в 1.9 у мене зроблені кілька в послідовний з mpps прочитана 43 хв файл 2 мега написані у 50 секунд, ніколи не було проблем edc16c39 той же edc16c8 прочитана 30 хвилин, написані в 3-4
    Потужність і нічого без контролю

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Повідомлення
    21
    звичайно, я не сумніваюся в ефективності mpps, я знаю людей, які там зробив десятки писання без проблем.
    І тільки моя fisima, щоб спати спокійно, я хочу, щоб резервне копіювання BDM, щоб уникнути будь-якого ризику, і потім програміст в послідовний..ось чому? я думав на новий півник. До речі mpps я не думаю, що прочитайте і напишіть 2.0 jtdm alfa romeo..

Ви, зокрема, яку версію ви використовуєте?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Citazione Спочатку Написав huntersub84 Visualizza Messaggio
    звичайно, я не сумніваюся в ефективності mpps, я знаю людей, які там зробив десятки писання без проблем.
    І тільки моя fisima, щоб спати спокійно, я хочу, щоб резервне копіювання BDM, щоб уникнути будь-якого ризику, і потім програміст в послідовний..ось чому? я думав на новий півник. До речі mpps я не думаю, що прочитайте і напишіть 2.0 jtdm alfa romeo..
    Ви, зокрема, яку версію ви використовуєте?
    13.02 сірої коробки, прозорі, зроблені 70 писання на моїй gt зроблені різні 147 і 156, так і 140, які, 150 к.с., а потім edc16c39 і c8 читати, але не написано punto 1.2 8v marelli iaw без проблем...mpps і досить надійним також має функцію відновлення

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Повідомлення
    21
    так, я бачив на youtube, типу, що він знімається за помилку USB під час запису і recovery він одужав.
    ? edc16c39, я можу їх робити, а зі старим, півник, що я вважаю, але, як я вважаю, для mpps я не можливість? на 2.0 jtdm незважаючи на ECU як завжди edc16c39, якщо не помиляюся

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Citazione Спочатку Написав huntersub84 Visualizza Messaggio
    так, я бачив на youtube, типу, що він знімається за помилку USB під час запису і recovery він одужав.
    ? edc16c39, я можу їх робити, а зі старим, півник, що я вважаю, але, як я вважаю, для mpps я не можливість? на 2.0 jtdm незважаючи на ECU як завжди edc16c39, якщо не помиляюся
    Господи, я не знаю, якщо 2.0 170 він робить чи ні-не мені довелось

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Повідомлення
    21
    втрачений час, якщо ми поглянемо на автомобілі сумісні візьми мене сумніви..хоча мені здається я читав, що хтось forzava з іншими протоколами?...

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •