Сторінка 2 з 6 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 56

Обговорення: картки основних

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Scua magi1984 що ? теорія, наприклад, мій файл ori запиту 70 мм3 в карту педаль на всіх оборотах, але обмежувач крутного моменту обмежує до 60 мм3, як максимум, на 1750 об/м.
    отже, збільшення кількості палива не повинні бути зроблені у відповідності з кроком карті педалі, але, як на мене, треба добре вирівняти карту диму, карту педалі і обмежувач крутного моменту і дати йому кроком, в те, що нас обмежує, дизель,в моєму випадку ? обмежувач крутного моменту, так? також карту парів має межу 64,3.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    відмінне спостереження, я новачок, я завжди говорив! Я дуже радий бути виправлена, це корисна інформація
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Те ж саме, я теж новачок, давайте подивимося, якщо хтось більш досвідчений може дати нам підтвердження.

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    ви використовуєте?winols?
    Чому? з ecm titanium, якщо у вас є нові драйвера подивитися значення, як ви говорите, і ви можете дати кроком правильні заощаджуючи ваші розрахунки. Але, якщо драйвера сон-типу старий подивитися тільки значення, але ви не знаєте, в чому, чорт забирай, відповідає в більшості карт...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Зараз я використовую titanium,з winols мені краще відійти на ноутбук, де у мене xp, що я ще не бачив, як це працює.
    Востаннє редагувалось lupak; в 02-10-2012 10:51

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    46
    з winols не потрібні диски ??

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    з winols використанні damos, але вони набагато більше? важко знайти..***** unue ми йдемо of topic.
    тут ми говоримо про " карти основних прошу вибачення...
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    0
    Але які кроком ви повинні дати в залежності від карти, що тиску в рампі,обмежувач крутного моменту,arrichimento у прискорення?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Я не зареєстрований, але я думаю, що це займе трохи логіки у прийнятті карти;
    По-моєму, перш за все, ви повинні вирішити, як incremantare.
    Es. якщо орі ти 50mm3 дизельного палива, і ви хочете взяти його в 65mm3 що вам потрібно зробити на всіх картах налаштування осей, якщо це необхідно.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    0
    моя проблема ? зрозуміти як збільшити,

Сторінка 2 з 6 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення