Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 17 з 17

Обговорення: alfa Giulietta 1.6 /1.9 start & stop

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Повідомлення
    305
    Ви можете відключити start&stop від flash

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    43
    Подивіться тут, що я читав у новинки? у MultiEcuScan 1.9:
    mes1.9.jpg
    Хтось з вас має ліцензію і пробував, чи працює він?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    43
    HISTORY
    19/03/2014 - MULTIECUSCAN 1.9
    - Виправлено "scan for interfaces" function to avoid false recognition of interface KKL
    - Support for БЕЗКОНТАКТНИМИ deactivation/activation of function TPMS
    - Support for БЕЗКОНТАКТНИМИ deactivation/activation of Stop*Пуск системи в боді-комп'ютер (Grande Punto, Evo, 500, Mito, Giulietta)
    - Added new actuators for Siemens Instrument Panel (159/Брера)
    - Support for Magneti Marelli IAW 18FD Injection (Точка, Lancia Y)
    - Support for Magneti Marelli IAW 18F Injection (Palio, Punto, Tempra, 145, 146, Dedra, Delta)
    - Support for Magneti Marelli IAW 16F Injection (П'ятсот, Шістсот, Punto, Panda, Palio, Один)
    - Support for Magneti Marelli IAW 06F Injection (П'ятсот, Panda)
    - Support for Magneti Marelli IAW 08F Injection (Точка, Загартування, Типу, 145, 146, Dedra, Delta)
    - Support for Magneti Marelli IAW 06F Перетворилася Injection (ЕКО) (П'ятсот, Panda, Punto)
    - Support for Magneti Marelli IAW G7.XX Injection (Fioriono, Uno, Tempra, Премії)
    - Support for Magneti Marelli IAW 1G7 Gasolina Injection (Fioriono, Uno, Palio)
    - Support for Bosch EDC17CP52 CF5/EOBD Diesel Injection (3.0) (Ducato 250 Facelift)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    43
    В ідеалі ви повинні відключити системи S&S від бортового комп'ютера, але я знаю також програмне забезпечення ecu двигуна ? розроблено adhoc для підтримки S&S не знаю, якщо йде відключено навіть від них, треба спробувати, якщо працює, якщо йде ? na соусі, чому? ви, можливо, підходять стандартні батареї на ці транспортні засоби, які вимагають батареї Heavy Duty

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    Можна спробувати від'єднати датчик bis на мінусової клеми акумулятора

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    вибачте, це відключення робить multiecuscan, а не тому brainbee або autocom?
    я теж думав, що я від'єднати датчик на акумулятор, але потім не приймає l помилка?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    43
    Ви при відключенні датчика помилка залишається на дисплеї панелі інструменти "Пуск " і "Стоп" не доступна", замість того, щоб від'єднати її від тіла комп'ютера ? як якщо б не було власної системи, тих, хто пробував Multiecuscan 1.9?

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •