Що ви розумієте під бензини спеціальні то?
Що ви розумієте під бензини спеціальні то?
з бензином стандарт з високим октановим числом можна надати + і передбачати , в іншому випадку не згорите , з бензином у конкурсі 102 або інші швидкі , можна змастити заздалегідь орі або, якщо вони дуже швидкі (в залежності від формули), ви повинні затримати
на турбо + підніміть тиск і, отже, ступінь стиснення в номер (не геометричний) потрібно затримати і коригувати витрата бензину в правильній пропорції , можу сказати, що оптимальне значення лямбда реально на сучасних двигунах ? чим 0,89 ,на старих turbo пу? спуститися ще використовувати трохи незгорілого для охолодження клапанів і днища поршня , ? рекомендується використовувати термопари вихлопних газів, для перевірки температури вихлопних газів
з повагою
бензин дійсно змагання, а не тільки бензин з якоюсь октан плюс, бензини з adittivi для охолодження згоряння і високої щільності для заливки в патронник більше, з киснем, більше для ефекту природного керма і багато інших речей, багато з яких секретні, що жоден виробник нам скаже ніколи, є "бензин", який ви повинні використовувати рукавички красиві великі і маски, коли риси у вас припаси, інакше ви згорите.
уго ---- президент A.E.P.
звичайно, залежить від марки і формули є формули ,двигуни пилососом і турбо і різні формули
тоді моя теорія була правильною на бензини з октановим числом більше.. я знав, що двигун бензиновий, атмосферне, щоб зробити його сильним, він повинен звернутися до значення 0,83/0.85 лямбда
атмосферний двигун потрібні + оборотів з камери , і ступінь стиснення + високий
але з камери, заливка, краще на високих , а потім стиснення реальні + на високому ..., а потім-менш заздалегідь, чому? + збільште заливку краще ? згоряння, стає + швидкий , а внизу з-за перетинання високою і ви програєте, наповнення і вам потрібно + заздалегідь.. коротше кажучи, ми повинні працювати сильні кожен двигун повинен бути відрегульований залежно палива, зміни температури ..... з бензином багато октанове відганяючи проблема детонації в влера лямбда-ви маєте на увазі, мені здається, багато жиру , але це залежить від мод механічні і від температури,, тип двигуна і, якщо ви можете мати владу
Ви хотіли cams змінені? Або серія?
змінені вибачте, для мене це було нормально![]()
Але навіть cn cams оригінальні іншим режимам, ви, як правило, відкласти вірно?