ок, тоді маяк випробування карту, а потім огляд тандем насос, здається, не дуже важко....
ок, тоді маяк випробування карту, а потім огляд тандем насос, здається, не дуже важко....
Хлопці, вибачте...що я вийшов topic кажуть холодного ....
я зрозумів....
слухайте, хто-небудь знає, якщо c'? один спосіб перевірити, що насос проблема відхилень і вимиканням передач?
вимірювання тиску за допомогою манометра, є отвір на тандемі, де ви можете напасти
[COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумніватися в собі, це перша ознака інтелекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]
форсунки, що робить pip?? подивіться, якщо після того, як покинули її р? зупиняється, утворюється повітря в фільтрі дизельного палива якщо вона приносить 4 форсунки від pompista.
датчики обертів і фази в нормі?
якщо проблема з дизель інший, що це насос, який залишає мало, постав зворотний клапан і подивитися, якщо вона йде краще.
ви, по суті, датчики обертів і фази замінені, тепер автомобіль не пропустив удар.....
спасибі всім
а для дизельного фільтра забруднений або замінити...
У тандемі you can check аналоговий манометр. Open гвинт 7 аллен у тандемі. Run машини
At 850rpm 1.5 2бар
3.500 оборотів в хвилину 6bar. Реєстрація pump in tank and relay and timming vagcom chanel 4. Br
ж проблеми були датчики обертів і фази, в якийсь пост я відправив проблему, і тоді рішення..
ви ? ніколи не горить, коли ти крок людини?