привіт всім
не можу переглядати фотографії, але я думаю, я зрозумів. мені отримати цю інший кабель iveco різко, і я шукаю сили і полюса, щоб зробити роботу діагностика через k-line.
привіт всім
не можу переглядати фотографії, але я думаю, я зрозумів. мені отримати цю інший кабель iveco різко, і я шукаю сили і полюса, щоб зробити роботу діагностика через k-line.
30-контактний obd autocom
1 = 15
2 = 2
3 = 15
4 = 6
5-7-17 = 15
6 = 10
8 = 14
10 = 15
8 = 13
12 = 2
18 = 7
22 = 12
21 = 11
29 = 4+5 = маса
30 = 16 = v+
привіт ця ? конфігурації, що я написав кілька постів вище, що ви не можете бачити (цю ? для нових вантажівок) для старих вантажівок змінюється, що маса замість того, щоб бути на pin 29 ? на контакт 30 і позитивні, а не на 30 ? на 27, я сподіваюся, що коли місце не змінюється текст, як я написав, перш ніж відправити пост, а потім, якщо у вас є p? терпіння, завтра ввечері я скажу вам, як ? дротовий то з ciu я вступив (а) в edc stralis
По-моєму, не треба різати, потрібно просто відкрити роз'єм і подивитися, якщо з'єднання є помилковими, отже, внести відповідні зміни і далі.
З цієї конфігурації, перейдіть в усьому, окрім edc... Для двигуна забезпечує зв'язок по k-line і контактний 1/1
привіт blackwolf76 я сказав, що це не я головки блоку, але, що дали 100%, завтра контрольний кабель працює, що я особисто пробував, ймовірно, sar? дротовий, як ви кажете, бо я, здається, впевнені, що ви говорите,
Насправді я зробив досить багато доказів, з тими кабелями, і я можу сказати вам, що кабель повністю робочий для всіх iveco 30 pin-коду не існує... їх потрібно принаймні кілька, щоб бути в змозі покрити все це так, тільки гідних.
.....не розумію, як вони роблять в автомайстерень....є тільки один кабель. Можливо, проблема полягає діагностика, підключення, залежить від діагнозу до діагнозу....
Проблема діагнози farlocche і кабелі гірше, ніж діагноз. Очевидно, що з обладнанням офіційних проблема не виникає...
При зміні pin живлення dell mux повинні змінити ярлики внутрішньо з допомогою rel?, те ж саме для ліній передачі даних. Autocom ? gi? так, якщо вдається підключитися ( я маю на увазі клон ), то в межі вони використовують 2 різних кабелів.., я кабелю 30-контактний роз'єм-я взяв 2, але ніхто з них не працює. Тепер спокійно я намагаюся схему сіско.
У мене діагноз truck cojali jaltest і робить все це автоматично за допомогою всього одного кабелю, у всякому разі, stralis і нові eurocargo знаходитесь також роз'єм obd всередині fusibiliera на боці переднього пасажира