Манро, я не сумнівався, що ви пишете, просто хотів сказати, що мод, який шукає Asdone не ? так роздратований...
Манро, я не сумнівався, що ви пишете, просто хотів сказати, що мод, який шукає Asdone не ? так роздратований...
Я не хочу, щоб мод роздратований, але я хотів би дізнатися більше? можливо, тому я радий обмінятися думками!
Значення в карту мені підтверджують, як сказав мунро, який звільнення vgt, як правило, триматися відкритою, а потім, щоб спробувати тримати тиск, я повинен спробувати залишити повністю відкритою vgt навіть з 0 дизель (з подальшим виникнення піків).
C'? деякі особливо логіки, щоб прийняти на карту, щоб уникнути шипів без збитку для швидкості? підйому тиску?
атакує діагноз і зробити журнал або підключити манометр turbo та зрозумійте ж ви, що обороти відчуваєш, p? більш повільно, щоб дати тиск....тільки таким чином можна зрозуміти, де насправді діяти.....знай, для? що те, що ви шукаєте ви ? "складності", яка вимагає багато часу на проби....спробуйте починають трохи збільшити робочий цикл n75, де саме і за більш низькою, намагаючись зберегти трохи більше закрита vgt таким чином, щоб не сповільнювати хід турбіни...якщо ви не задоволені результатами, ви можете спробувати втрутитися в елементах управління pid збирається збільшення часу перемикання, натиснувши фактора управління, згадані....в коли збирається закрити занадто багато vgt ви, ймовірно, є всі протипоказання, які я писав раніше...
повторюю для? доказів того, що вимагають незліченних спроб.....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Я трохи боюся доторкнутися доходи контролер PID control boost. Навіть не торкаючись нервової P пропорційна... може бути ризик нарватися на instabilit? управління. З VGT, доступних мені, здавалося б, замість того, хороша ідея, щоб підняти картку boost на часткові (пункти відправлення та перехідних). Для цього, починаючи з навантаження.
Я дозволю навіть додати не нехтуйте введення, двигун дизель, не ? повністю в рабській залежності від витрати повітря, як бензин, він насправді можливість? працювати з лямбда-змінні, тому ціна на деякі sfumazzata, ви можете таким чином прискорити перехідні, також розслабляючи наприклад мапу дим (зменшити карту лямбда мінімум).
Крім того, pi? дизель = pi? енергії на турбо = сходження boost-й? швидкий...
Ну,
? ви можете змінювати тільки швидкість? інтервенції, що дозволить збільшити карти boost, обмежуючи піки. Чи я помиляюся? Хтось з вас є вже? пробував цей шлях?
Щоб збільшити швидкість? втручання потрібно нервової контролю boost, і, відтак, діяти на параметри управління... якщо добре пам'ятаю, тим більше? управління ? реактивна (жорсткий в аналогії маса-пружина-демпфер) тим більше? ? pi? ? легко виникають коливання...
Я в тому числі, у випадку вагань, я думаю, ви говорите про частки секунди, і навряд чи я їх з журналу, але я повинна помічаючи, надання. Far? якийсь тест, і я дам вам знати, як він себе веде!
і ви, як правило, частота коливань boost, які можуть виникнути, є родичами частоти розрядів, що для двигуна 4-циліндровий, повинно бути, об / хв * 2 / 60 [Гц]
Привіт
дайте нам знати!
ви формулу ? правильно
цикл двигуна відбувається кожні два оберти вала 4-тактний, cio? 4 pigreco радіанах
будучи 4 циліндрів відбувається витік кожні 4 pigreco/4 cio? кожен pigreco радіанах
перетворення між rpm і radians/s ?: rad/s = 2*pigreco*rpm/60
потім частоту ? f = rad/s / pigreco rad = 2*rpm/60 [1/s] мок? [Гц]
і благодать, як aplicate розрахунок частоти на під??
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...