Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 23

Обговорення: alfa mito 1.3 jtdm 85 к.с.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    124
    Отримати хорошу fgtech 53 або 54 і зробити без розбирання нічого не безпосередньо з бд..Читання віртуальної машини, якщо є файл бд і запис в декілька хвилин

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120
    я хотів би отримати підтвердження, перш ніж приступити до іншої купівлі, хто-небудь має вже? зроблені?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    124
    Я мав tool 53 кілька днів для тестування й кажу тобі, що він працював, проте є кілька навколо, і у кожного є його ахіллесова п'ята, але вони роблять легко. так як ви можете також зробити back up повний jtag, то у вас є 2 стратегії для зіставлення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120
    велике спасибі марко, а потім з 53 б можливість? читати і писати в бд, і з jtag, що vorrebe сказати? прошу вибачення за невігластво, але я не знайомі? з jtag

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    124
    jtag ? система роботи в школі зварювати проводу на ecu і interfacciandosi розчісувати. ви ecu розібрати, звичайно.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Я підтверджую, зроблено учора з півень V53 прочитано Virtual read і переписати файл в послідовній лінії can 20 хв без проблем і навіть без втрати кодування форсунок!
    Від матвія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120
    також з kess v2 не проблема в послідовний???

півник у мене на коробці написано версія v53A, але коли я роблю, щоб зробити читання дає мені повідомлення про помилку, я не розумію, чому? ми повинні блокувати їх, що дві коробки
    Востаннє редагувалось Backgroop; 02-07-2014 до 08:17

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Коли ви робите читання в послідовний? Кажу тобі, gi? що не всі galletti клон v53 вони у віртуальній read йде трохи удачі, якщо півень і хороша якість виготовлення.
    Від матвія

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав gick Visualizza Messaggio
    півник у мене на коробці написано версія v53A, але коли я роблю, щоб зробити читання дає мені повідомлення про помилку, я не розумію, чому? ми повинні блокувати їх, що дві коробки
    я читав навколо (можливо, навіть на цьому форумі), що версія v53A було найбільш погано, як hw, навпаки, про те, що говорили китайські продавці.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120
    красиві notizione стають все більше і більше? , acquistero-й? вперед kess v2 але зараз, я повинен спочатку знайти спосіб використовувати це, якщо я відкриваю контролю зварних швів і, можливо, тебе на суд, ті, що я, здається, зроблені погано, я міг би поліпшити щось і вдасться прочитати, можливо, це блаженне міф?

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •