Отримати хорошу fgtech 53 або 54 і зробити без розбирання нічого не безпосередньо з бд..Читання віртуальної машини, якщо є файл бд і запис в декілька хвилин
Отримати хорошу fgtech 53 або 54 і зробити без розбирання нічого не безпосередньо з бд..Читання віртуальної машини, якщо є файл бд і запис в декілька хвилин
я хотів би отримати підтвердження, перш ніж приступити до іншої купівлі, хто-небудь має вже? зроблені?
Я мав tool 53 кілька днів для тестування й кажу тобі, що він працював, проте є кілька навколо, і у кожного є його ахіллесова п'ята, але вони роблять легко. так як ви можете також зробити back up повний jtag, то у вас є 2 стратегії для зіставлення![]()
велике спасибі марко, а потім з 53 б можливість? читати і писати в бд, і з jtag, що vorrebe сказати? прошу вибачення за невігластво, але я не знайомі? з jtag
jtag ? система роботи в школі зварювати проводу на ecu і interfacciandosi розчісувати. ви ecu розібрати, звичайно.
Я підтверджую, зроблено учора з півень V53 прочитано Virtual read і переписати файл в послідовній лінії can 20 хв без проблем і навіть без втрати кодування форсунок!![]()
Від матвія
також з kess v2 не проблема в послідовний???
півник у мене на коробці написано версія v53A, але коли я роблю, щоб зробити читання дає мені повідомлення про помилку, я не розумію, чому? ми повинні блокувати їх, що дві коробки
Востаннє редагувалось Backgroop; 02-07-2014 до 08:17
Коли ви робите читання в послідовний? Кажу тобі, gi? що не всі galletti клон v53 вони у віртуальній read йде трохи удачі, якщо півень і хороша якість виготовлення.![]()
Від матвія
красиві notizione стають все більше і більше?, acquistero-й? вперед kess v2 але зараз, я повинен спочатку знайти спосіб використовувати це, якщо я відкриваю контролю зварних швів і, можливо, тебе на суд, ті, що я, здається, зроблені погано, я міг би поліпшити щось і вдасться прочитати, можливо, це блаженне міф?