Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 17 з 17

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    128
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    ? завжди правильно використовувати той же інтерфейс для читання та запису, те ж саме з файлами, якщо читати файл з інтерфейсом ? бажано переписати його з тим же, але я підтверджую, що mpps на edc16c39 групи fiat, де ви читає тільки на частину карти, якщо від писати повний файл ліжко в bdm тобі пише все правильно, ставить нас трохи більше", але тобі це пише.
    Той факт, що він може писати в область, в якій не читає ? дуже цікаво, я сподіваюся зробити це тільки з файлу прочитати в BDM, а то мені було б цікаво зрозуміти, як це можливо.

В цей момент я питаю.. видно, що інтерфейси пишуть на адреси пам'яті, які визначені в файлі ? можете написати тільки одну частину карти (наприклад, тільки той, який включає в зміненій частині), скоротивши файл потрібним чином?
    (наприклад, курс кривий EGR, вирізати файл до і після зміни значення і пишу в файл, який буде? кілька біт.)

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав everyname Visualizza Messaggio
    Той факт, що він може писати в область, в якій не читає ? дуже цікаво, я сподіваюся зробити це тільки з файлу прочитати в BDM, а то мені було б цікаво зрозуміти, як це можливо.

В цей момент я питаю.. видно, що інтерфейси пишуть на адреси пам'яті, які визначені в файлі ? можете написати тільки одну частину карти (наприклад, тільки той, який включає в зміненій частині), скоротивши файл потрібним чином?
    (наприклад, курс кривий EGR, вирізати файл до і після зміни значення і пишу в файл, який буде? кілька біт.)
    абсолютно ні!
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    128
    Pretendevo теж так!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    2
    One can not always use a single interface to flash/read/write ecu. If one can not work than change another комплект.
    KESS V2 works better for new cars and encrypted машини. it supports a wide range of BOSCH, MARELLI, DELPHI, MOTOROLA, PHOENIX, SIEMENS і TRW ECU types. protocols, including Line, CAN, EDC17 і MED17 and Ford J1850.

Півник 4 v54 is able to program all EDC17 і MED17 ECU chips and all old protocols included from Bosch MExx, EDCxx, Marelli, Siemens, Delpy, Лукас і Denso.
    and many other options, Galletto 1260 which is quite work for DIYer, and other млн. пакетів в секунду (mpps v13 і v16)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    2
    До РЕЧІ, here is a full comparison between ,mpps і galletto 1260
    MPPS V13, MPPS V16 et Galletto 1260 Differences - EOBD2.fr | French Auto Diagnostic Tool Co, Ltd

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •