Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 19 з 19
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Зети
    Повідомлення
    86
    Якби в бд чи журналу, пристрій, який записує подорож sare be легше повернутися назад і побачити те, що сталося, однак, attenziona turbo і egr

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    То egr diattivata, з машиною я зробив багато км, і мені більше не знайшли нічого.
    Я дав автомобіль клієнтові, він знімав досить багато на шосе все ок , каже мені, що дефект не проявляється більше , але ? повільно, при частини від "перехрестях"...
    я переробив діагноз і я помилково P010F Невідповідність маси повітря/датчик витрати повітря.
    Я заявляю, дефект ? той же, що давав іноді й раніше, але я не впевнений, що я видалив після відключення l egr.
    Дивна річ ? що вона тепер здається, що скаржиться інший дефект ( видно, що він нас не більше, факт ) .

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    навіть якщо у вас вимкнений карту, якщо і залишається трохи відкритою, тому що заблоковано, ви можете дати, що дефект вильоту, якщо її закрити, навіть фізично.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    Я на 100% впевнений, що клапан egr ? закритий чому? ? нова, принаймні, останній шматок, скажімо, те, де c'? як електрична частина, що механіка, але я знаю, що ця система городу, також має клапан, скажімо, pneomatica до цього для охолодження газу і pensado, що дефект буде в гору , після вже замінили клапан egr, я думав його прямо, щоб виключити зовсім рециркуляції газу.
    Тільки що тепер з'? ця проблема у вас низькі... з цією помилкою, що я не знаю, якщо ? вийшов до або після відключення від карту, тепер обертається, впевнений, без помилок і egr відключений.
    що ви говорите?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Smontala ? відкоригуйте її.. це система рециркуляції вихлопних газів з системою delk'городу g
    є проблема, на теплообміннику тепло передній, так сказати відбувається деформація пластмаси кришки деформації, що робить волочіння холодне повітря, що йде з впускного колектора в камеру, де відбувається обмін egr, це повітря назад охолонути настільки швидко вихлопних газів, які стають cristallizati і тверді як камінь.. ці гази induritti не тільки клеяться на стінки теплообмінника, але клеяться на штоку приводу клапана egr, блокуючи його відразу ж.. я ? натрапив на pi? двигунів, що мають систему в автомобіль be у мене встановлені 3 клапани системи рециркуляції ог всі блокуються, у кілька кілометрів, в декількох вийде інформація, послуги, fiat, легкових автомобілів на гарантії, я вирішив замінивши всі обмінника повний egr, ті гарантії, відкриваючи клапан egr successimente шляхом виключення з ебу
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Пров Потужність
    Повідомлення
    483
    також може бути проблема проводки на датчик витрати повітря, спробуйте побачити continuit? кабелі між витратомір повітря і блок управління двигуном

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав michele30 Visualizza Messaggio
    Я на 100% впевнений, що клапан egr ? закритий чому? ? нова, принаймні, останній шматок, скажімо, те, де c'? як електрична частина, що механіка, але я знаю, що ця система городу, також має клапан, скажімо, pneomatica до цього для охолодження газу і pensado, що дефект буде в гору , після вже замінили клапан egr, я думав його прямо, щоб виключити зовсім рециркуляції газу.
    Тільки що тепер з'? ця проблема у вас низькі... з цією помилкою, що я не знаю, якщо ? вийшов до або після відключення від карту, тепер обертається, впевнений, без помилок і egr відключений.
    що ви говорите?
    ти впевнений на 100%, але у вас є автомобіль, який викликає дефект системи рециркуляції ог заблокований частково відкрита, не пам'ятаю, пневматичні клапани цієї моделі, і якщо читати відповідь Backgroop підтвердженням питання ці egr, займає 5 хвилин, щоб закрити її фізично і зняти сумніви, але здається, що це легше написати на форумі, замість того, що слідувати порадам.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    Привіт, я не несправність клапана egr абсолютно я дефект P010F Невідповідність маси повітря/датчик витрати повітря я знаю, що в деяких випадках може бути egr, але тут ? настільки важко, чому? :
    1) з клапаном egr старий, та ж проблема
    2) з клапаном egr нової і закритою карті, ще та проблема.
    ? за те, що мені важко вірити, що це ще одна проблема, і то вам тут ці двигуни, де закрийте фізично?
    C'? багато чого, що вислизає від мене, але я не знаю, що бачили, що дефект робить це тільки коли хоче вона , може бути, навіть після 100 км наприклад

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав michele30 Visualizza Messaggio
    Привіт, я не несправність клапана egr абсолютно я дефект P010F Невідповідність маси повітря/датчик витрати повітря я знаю, що в деяких випадках може бути egr, але тут ? настільки важко, чому? :
    1) з клапаном egr старий, та ж проблема
    2) з клапаном egr нової і закритою карті, ще та проблема.
    ? за те, що мені важко вірити, що це ще одна проблема, і то вам тут ці двигуни, де закрийте фізично?
    C'? багато чого, що вислизає від мене, але я не знаю, що бачили, що дефект робить це тільки коли хоче вона , може бути, навіть після 100 км наприклад
    Rismonta клапан Egr і перевірте, фізично залишаючи гніздо напали і роблю тест, приводи, дивіться, якщо залишається відкритим
    Терпіння і чеснота сильних..

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •