На додаток до kess1, то інший інтерфейс, читає і пише про marelli IAW59?
На додаток до kess1, то інший інтерфейс, читає і пише про marelli IAW59?
MPPS, KESS V2, Півень V53, і т. д... Але чим читати і писати, ви повинні бути впевнені, навіть виправити контрольну суму запису.
M999
Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.
В якому сенсі? Чому? деякі інтерфейси не визнають або усунув chechsum?
MPPS, наприклад, не поправляє.
M999
Почекайте, я пропустив мить! До інтерфейсів, як правило, є, то ми повинні розглянути та контрольної суми, що в принципі було б код розпізнавання файлу для ебу, чи не так? Той факт, що Mpps не поправляє його, в принципі, що це значить?
Коли я йду читати, обладнання, читає мені навіть контрольну суму файлу? Коли я міняю файл орі і переписати в ебу я не повинен мати все той же контрольна сума? Чому я повинен її виправити? cio? що може знадобитися для того, щоб ви, які потрібно виправити?
Спасибі,
Pask
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Тоді, якщо ми вважаємо, що програмне забезпечення типу winols такого роду зміни слід вносити в mpps?
Точне legendaryslave. Також я завжди правильно, хоча, перетворюючи елементи, які не раби... але я не довіряю, тобто pi? блок, 1 хвилина часу, щоб виправити контрольну суму!!
реван, деякі SW для роботи на картах, будемо перебазуватися, я говорив інтерфейсів, що в деяких випадках вони роблять це автоматично при записі чи ні. MPPS, бачив, що робить "сіті", не вносить яких-небудь змін, просто записує у карту cos? як йому.
M999
Це, отже, означає, що якщо це не інтерфейс, а я повинен піклуватися я, наприклад, у використанні програмне забезпечення, яке робить це, чи не так? Єдине обмеження-б це?