Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 53

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав dom86 Visualizza Messaggio
    привіт п'яти згаданих nn sn карти заздалегідь карти заздалегідь в mjd 90 sn, аналогічні бензин 59f sn 2 баньки d криві, зубчасті вперше згадана джек sn інтервалів управління egr в залежності від зонда згадані денні на підставі доказів, зроблені мною мають бути карти педаль xk? ne ? ne інший керують авансів насправді просто увійти в діагностику x переконайтеся в тому, що передоплата залишається незмінним
    Ті, що я кажу, я авансів. Пробував з діагнозом

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dom86
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    мені, nn, виявляється, перш за все, xk? sn всі рівні і у відповідності з sn, занадто мало кривих x управління передоплата ? потім багато хто кажуть, що sn 2 груд аванси 90 л.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Citazione Спочатку Написав dom86 Visualizza Messaggio
    мені, nn, виявляється, перш за все, xk? sn всі рівні і у відповідності з sn, занадто мало кривих x управління передоплата ? потім багато хто кажуть, що sn 2 груд аванси 90 л.

Ви розумієте, як здійснюється передоплата?!?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Невелике уточнення зробити, перш ніж ви робите казіні ? мод в 8 біт. І тим не менш, 90 cv, якщо ви не вступили зміни, істотні для мене це пу? залишити стік, враховуючи, що мало робить-й? 30 градусів від оригіналу, мовлення відрізняється від 70-х і 75cv.
    У будь-якому випадку, що ? головна карта передоплати, тобто карти корекції. Якщо не плануєте карту заздалегідь, стартера, що мені здається, присутня, але я не бачу причин, щоб його змінити.

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    Citazione Спочатку Написав jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    Невелике уточнення зробити, перш ніж ви робите казіні ? мод в 8 біт. І тим не менш, 90 cv, якщо ви не вступили зміни, істотні для мене це пу? залишити стік, враховуючи, що мало робить-й? 30 градусів від оригіналу, мовлення відрізняється від 70-х і 75cv.
    У будь-якому випадку, що ? головна карта передоплати, тобто карти корекції. Якщо не плануєте карту заздалегідь, стартера, що мені здається, присутня, але я не бачу причин, щоб його змінити.
    привіт, хлопці, вибачте, але я не мав часу, щоб з'єднатися я знаю, що карти marelli mjd йдуть керовані, навпаки, але на цій карті їх йде вже досить налаштувати потрібне слово, джек, ви повинні працювати на картах корекції dell заздалегідь ke, повторюю, sn 2 груд dettomi з найбільш досвідчених d мені їх завжди говорив, від самих досвідчених відчуває і бачить величезної різниці, а ви праві, потім після тестів трохи більше поштовхів bosch, дав мені зміни заздалегідь ? карту заздалегідь, відповідає, але я думаю, що більш відповідним стикатися з іншими а ingamba, хлопці,

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    Ті, що я кажу, я авансів. Пробував з діагнозом
    якщо ви не збираєтеся говорити про школах зубчасті далеко вперед, після egr

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Те, що я кажу ? карту тільки і тести зроблені заздалегідь змінити. Як тільки я відправлю адреса

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    Те, що я кажу ? карту тільки і тести зроблені заздалегідь змінити. Як тільки я відправлю адреса
    ок, чекаємо на ваш пост

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Аванси gpunto professional.jpg

Ці успіхи, щоб уникнути непорозумінь.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    І те, що каже здоровий якова ? карта досягнень....
    Що ? те саме, що кажу я

Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •