Ок, ясно. А для ебу з процесорами Infineon запрограмувати в режим? BDM або Завантаження Tricore ? еквівалент в положення надійності
Ок, ясно. А для ебу з процесорами Infineon запрограмувати в режим? BDM або Завантаження Tricore ? еквівалент в положення надійності
рада я v53 хороша якість виготовлення
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
ви ? еквівалент.
Ідеально, дякую за роз'яснення!
У v54 є ще хороші клони в обігу? Я питаю, xk? я читав, що поради 'хорошим' v53
на цьому йди туди ноги свинцеві..знайти хороший клон ? важко...Покладатися на кого-то дійсно в серії тому різниця була, що це 53 і 54..
отже, порівнюючи якість? ціна, яку порадите??
Не намагайтеся співвідношення якість/ціна, але співвідношення удача/post-допомога в
Отже, bdm або півень
особисто я вважаю, що bdm100 служниця, і лише обраний коло блоки управління.... у v54 що я пережив, я це дуже добре працює, навіть якщо і клон. Всередині я був здивований, побачивши електроніки дуже стабільною. Єдиним недоліком звичайних проблем з win7 і, особливо, 64bit. Але всім відомо, що працювати у здорової спокою? виділений пк з xp не боляче... мало грошей, велика економія часу і пошкоджень!!!!
Альтернативою було б kess і jtag.. але якщо ви говорите клонів, а залишається змінної "удача", так, що купити в італії чи в китаї, так роблять все від того ж китайського виробника... Те, що робить різницю і прошивки, які ставлять нас всередині !!!