Дев'ятий мені ніби назад...? я бачив тих, хто може зробити це на дизель, і я хотів би знати, як це було і за яким принципом будуть поза scoppietti
Дев'ятий мені ніби назад...? я бачив тих, хто може зробити це на дизель, і я хотів би знати, як це було і за яким принципом будуть поза scoppietti
у scoppietti приходять, коли ви дієте на карту "забираючи і повертаючи" швидко дизельного палива на певну кількість обертів...
як правило, він діє на обмежувачем крутного моменту на осі обертання...
? бажаю вам пу? також опустіть обмежувач оборотів і відповідний лічильник обертів, що від золота були встановлені дуже високі...типу, 6000 об / хв.....щоб отримати той самий ефект....
знайте, що? що це "хореографія" не потрібно нічого, і навпаки, і навіть швидше шкідливо, особливо для поширення...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Спасибі монро за те, що мені говорите, але я трохи igniorantello, і я не можу зрозуміти ваші поради.... " діяти на обмежувач крутного моменту" ви маєте на увазі зниження b. p. Оборотів до 5000, наприклад? Що ж стосується обмежувач оборотів, я не знаю, де ви знаходитесь![]()
задаються два останніх bp обертів двигуна на близькій відстані між ними es 5000>5010 обертів....
таким чином, що ecu не має можливість інтерполювати обертання, між ними і повинен скоротити дизель швидко...
у той же час в обмежувач правда!!!! до 5000 оборотів від усього дизельного палива, що ви хочете дати 5010 від 0 дизель
як правило, обмежувач для досягнення цього ефекту треба робити в команді..
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Спасибі 1000... Я обмежувач, я тримаю його на gi? зроблено в команді, так що я на місці.... Не знаю, як подякувати вам, що ви були найдорожчими