Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 31

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав Росс Visualizza Messaggio
    Чи знаєте ви, що підвищення мінімальної встаєте також витрата палива і ні?
    двигун 1.9 дизель споживає на холостому 850 обертів, щось на зразок 5-6 міліграмів дизель....
    піднявши обертів холостого ходу 100-150, по-твоєму, енергоспоживання більше, ніж у пу? мати й так? контрпродуктивно багато, щоб рекомендувати зміни?
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    Так ? те, що ви не божевільний.... Ви можете сказати мені, ти скільки кіл ви поклали, щоб не відчувати вібрації? Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав фабіо Visualizza Messaggio
    Так ? те, що ви не божевільний.... Ви можете сказати мені, ти скільки кіл ви поклали, щоб не відчувати вібрації? Дякую
    Ви робите, коли не хочуть витрачати гроші..
    s? обмін, підтримує і органи ремінь і маховик шум зникає, у всякому випадку..
    як правило, в 900giri gi? зникали випробування з прискорювачем і діагноз і так розумієте...
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Ross
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Таранто
    Повідомлення
    98
    Машина ? ваш, ви можете тримати його до 4000 оборотів мінімум
    Терпіння-це чеснота, сильні, але що станеться, якщо ці вибачення?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    Я знаю, що шум зникає, змінюється, шматки, але тепер, не ? просто час витрачати всі ці гроші і бачив, що ви можете? промокніть безкоштовно один робить.... І очевидно, що тільки буде? сколково? cambiero всі

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ви повинні мене бачити, ваша зміна...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    147mod3.rar
    ось файл, який я монтую в даний час, якщо ми йому поглянути в цілому я за велику будь ласка

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    карту s? ? dicutibile не тому, що ? зроблено погано,навпаки, але за те, що з турбіни і зчеплення сток все, то дизель для мене ? так....сумнівні вони також час впорскування....частини змінити практично до мінімуму cio? приблизно в 200 бар, коли на холостому ходу ці машини коливається в межах 280-300bar, ймовірно, вашу проблему з мінімальними пу? бути пов'язано також і це факт...крім того, вісь press rail завжди у наш час вприскування, його можна адаптувати до вашої нової запитом press rail интерполируя час з цим тиск....інші речі, доведеться перевстановити у будь-якому випадку...типу вісь обмежувача диму, що мені не приходить в ті мг всмоктується, тому що в карту c'? один обмежувач всмоктуваного повітря від maf.....крім того, для мінімуму я бачив, що у вас збільшується лише 75 кіл? потім ви змінили деякі карти, пов'язані з впровадженням дизельного палива в залежності від температури....пам'ятайте, що ecu постійно інтерполює всі параметри, внутрішні і зовнішні autoadattarsi найкращим чином саме для себе...
    у будь-якому разі проблема вашого нестійкі обороти холостого ходу, навіть після зміни до мінімуму, що повертається ori гарячої пу? бути пов'язано з датчиком температури двигуна або неможливість компенсації на инжекторах....переконайтеся, що все працює правильно...якщо форсунки corregono більш або менш 5mm3 пішли....також контролює температуру asirata via maf.. що також впливає на мінімальний...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    привіт манро, сьогодні я зробив журнал з *********** і коли я спробував прочитати корекції форсунок полі залишилося порожнім, на всі 4 форсунки, температуру повітря ? 51-52 градусів(двигун 90?) .. ***** unque коли я робив журнал, я помітив, що автомобіль стояв на 925 обертів, коли температуру повітря було 51? і сходить до 850 оборотів з 52?,один раз впали обороти, двигун я вимкнув його і повернувся не відразу, і обороти повернулися на 925 ...не розумію-й? нічого ...в будь-якому випадку я спробував повернути ori карти обороти низькі, але він не працює, місце файлу
    147mod3.1.rar

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    178
    Ок, завтра я роблю журнал, і ви знаєте, що стосується обмежувач maf.. Якщо я можу отримати, щоб висмоктати 1500? Також, чому? журнал, що я робив останнім часом, я не далеко від цього значення... За інші поради, які ви мені дали проведе роботи? поліпшити карту.... Дякую

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •