радіатор обігріву салону автомобіля????
радіатор обігріву салону автомобіля????
спробуйте поміняти датчик темп води. мене один раз, мене просто виводило з себе
холод атакує діагноз і подивитися, що температура двигуна читати, навіть мене ? щодо того, що він говорить hftdelta
коли ви можете відчувати себе, якщо ви вставите "стартер"?
якщо ні, як запропонував тест, щоб побачити, що температури закону чи метелик ? imbrattata і як мінімум не може залишатися відкритою досить
привіт, скільки км машина ?? випадково у вас ще й газ ?
Котушки перевірили, хоча, якщо гаряча йде добре ... як вже вам сказали подивитися датчик темп. Рідина. . Доказ справедливо для спокою? подивитися стиснення циліндрів...
у регіоні красивою діагностику на холодному двигуні, я controllerei відразу висока напруга, кабелі, котушки
Привіт,
коли машина працює погано (холодно) у мене проблеми запалювання в циліндрах 2 і 3 і 4...... свічок було замінити інший механік, розібрати, перевірити і знайти в хорошому стані......температура для датчика я не контрольованих, для? ви кажете, що такий датчик може викликати все, я бордель?
машина холодна курить багато, звичайно, для біль в паливній, є? що я можу додати, що до тих пір, поки машина не ? гарячою, і ви вирішите піти, не добре, але, як правило, не має втрат, ударів, горить з першої спроби і без зусиль, але з каталізатором ? пекло, стає світиться.
сьогодні ми підемо вперед.....я також помітив, що низький тиск бензину, що це насос?
Дякую
..... між тим, обрив дроту на котушки....... давайте подивимося, якщо ми приходимо до ne****!