Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 12 з 12

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    1 завжди краще прочитати її в bdm, але навіть у послідовний, не існує жодних особливих проблем,якщо ви як і раніше можете від'єднати вентилятор і покладіть власник заряду або бустер на батерії

2, якщо ви хороший програміст кодування тебе тому, зберегти,знайти варіант, коли піти і вибрати тип ебу,з mpps наприклад забули в renault..

3 анатисніть кнопку фінч? включається запалювання і потім натисніть і потримайте деякий час фінч? картина продовжує горіти

4 egr off з бітів змінити, і не завжди працює

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio
    1 завжди краще прочитати її в bdm, але навіть у послідовний, не існує жодних особливих проблем,якщо ви як і раніше можете від'єднати вентилятор і покладіть власник заряду або бустер на батерії

2, якщо ви хороший програміст кодування тебе тому, зберегти,знайти варіант, коли піти і вибрати тип ебу,з mpps наприклад забули в renault..

3 анатисніть кнопку фінч? включається запалювання і потім натисніть і потримайте деякий час фінч? картина продовжує горіти

4 egr off з бітів змінити, і не завжди працює
    О, дякую, я добрий
    Півник v54. Отже, від того, що я зрозумів, з цим я параметр, щоб зберегти файл форсунок . Єдине сумнів, що мене раніше ? якщо, коли я написав файл треба переписати файл форсунок відразу після, або тільки якщо машина не піде в хід.

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •