-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
Ви не ображайтеся, якщо за межами, як балкон!!!, 26% тиску в рампі 1600 бар уявляєте, скільки???? якщо ми не будемо діяти, обмежувачі scoppierebbe насоса і ущільнень форсунок , я кажу про step5
намагається розмірковувати, перш ніж робити зміни, як правило , або, скоріше, намагається дізнатися значення до чого належать ..... потім карту педаль перебільшені , як прохання, подивитися в 2d, різні карти є проблеми, піки дивні , може бути ? тита , lim пара занадто висока, якщо у вас муфта пошкоджена , раз без логіки , ви намагаєтеся кинути дизель річок , авансових орі , - загалом, частини обережний, я сподіваюся, що step5 ви не написали ,є кілька способів дати дизельне паливо і спалити його , чи що ? мета-тюнінг , (тюнінгу) дизельного палива вводять Повинен бути спалений!! і максимізувати продуктивність , не створюючи проблем у короткостроковій і довгостроковій перспективі вибухів різних
викиди від Тіррені або інший
-
Крок 5: я не завантажується...я намагаюся його step5 переглянув...на моє питання, але ніхто не відповідає поки...
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
схоже, q.їх бачили в польоті
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
step5 переглянутий , яке питання?
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-