-
форум також служить для цього
-
Добре, що вони це роблять тільки в офіційних щось на зразок cio? покласти файли у virtualred в sw del galletto також для edc16c39...якщо б вони це зробили в клони було б трохи ecu заблоковані..Останнім часом я бачу клонів півник, які не можуть в читання, і якщо тест запису з файлу прочитати нормально відповідати!
-
де пу? знайти оновлення, знає хто-небудь???
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
клони працює читання віртуального і писати...
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
marco_evolution залежить від типу інструменту, яким ви користуєтеся ІМХО.
Virtual Read, дуже добре працює на FGTech v53, потрібно тільки трохи сміливості, щоб використовувати його для звичайного питання, що стосується наявність оновлень Sw зроблені на автомобіль, тому версія Sw справжнім, і версії Sw, що інтерфейс вам копію на ПК з читання віртуального, так? можуть не співпадати, що призводить до блокування!
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
Привіт, коли матері вдома робите оновлення ecu автоматично оновлюють інформацію ecu, тобто коли ви робите даних ви знаєте, що версія sw у вас.......
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Так, але якщо потім virtual read визначає версію Sw відрізняється від тієї, що насправді мається на машині? Якщо я правильно пам'ятаю, кого-то ? успіхів!!!
-
слід також змінити версію даних при оновленні програмного забезпечення, так що я думаю, що інструмент перед завантаженням перевіряє у своїй базі даних, якщо співпадають їхні дані, після чого, починаючи virtual рід
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
інструмент дозволяє читати віртуальний те, що закон в ecuid, отже, не може помилятися,до речі, ви можете перевірити, що зберегти, перш ніж писати
я зазвичай перевіряю всі з titanium або з winols, щоб бути впевнений, що те, що я читаю або реальної або віртуальної, так і точні..
-
але коли тому virtual read з'являється якась попередження?
чому? на другий день я намагався читати Renault Scenic 1.9 dci з ебу Bosch EDC15C2 і поставив нас типу півтори хвилини, restituendomi файл 512 кб
мені здається, дещо не вдалося, що під час сов? короткий він читається насправді
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму