-
Рада мій: зробили курс з данини і маріо адмін і тобі порадити, я зробив так, і я вважаю, mo
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Я радий, що змусив вас посміхнутися!!! кожен так часто ми хочемо,!!!! але я хочу сказати тобі, що, однак, не зійшли з розуму.... щось про мову я розумію, проблема, і що я маю в моєму володінні цієї версії ecm і було цікаво, якщо хто-то знає , в загальному, якщо це нормально, щоб почати або, якщо ? відро для сміття, от і все
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
Проблема не ? sw у використанні , ви робите ті ж самі речі, всі , крім контрольної суми, хтось має ще один, для інших ви можете змінити все, що ви хочете все в 2d
хто-то ? pi? швидко , кого-то ? + автомат , але реальна проблема ? що змінити і як.....
i sw + загальні ,winOls , ******* ,map3d, ecm Titanium , winGal всі ці sw є ліцензія на використання, тобто ті, які безкоштовно можна знайти в мережі, які не мають контрольної суми
-
Ах ок, дякую за пояснення. Де можна знайти і ті, free, що ті, за додаткову плату?
І для тб?
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
sw не офіційний форум пп може допомогти вам..... розумієте
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
ті, безкоштовно ви шукаєте в мережі, інші evc , vcpower ,alientec ,fgtech "тв" було б програміст , у вас є широкий вибір із тих, мигдального, порівняно з офіційними
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму